Reklama

FLEXI 7 – nový balíček v programovej ponuke Skylinku

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link spoločnosť M77 Group dnes informoval rozšírení programovej ponuky Skylinku o nový balíček s názvom FLEXI 7.

Nový balíček má snahu vyjsť v ústrety zákazníkom, ktorí dávajú prednosť možnosti zostaviť si svoj vlastný balíček programov, a ďalej uľahčiť rozhodovanie zákazníkom CS Linku, ktorí dosiaľ váhali s prechodom na Skylink.

Koncept balíčka je obdobný, ako ho poznajú zákazníci CS Linku u balíčka Mojich 6. FLEXI 7 teda umožňuje zostavenie vlastného mixu siedmich programov. Vyberať je možné z množiny SD aj HD programov obsiahnutých v balíčku MULTI HD.
Pokračovanie nižšie:


Predplatné FLEXI 7 predstavuje 9,90 € mesačne /108,90 € ročne (jeden mesiac zadarmo) a je možné predplatiť tento balíček všetkými bežnými platobnými metódami, ako ostatné programové balíčky.
Po prijatí platby sa po aktivácii balíčka automaticky nastaví základný zoznam siedmych programov v zložení:
Eurosport
Eurosport 2
Film+
CS Film
CS Mini
Viasat History
Viasat Nature

Od tohto okamihu môže zákazník svoj zoznam programov sám prekonfigurovať prostredníctvom zákazníckej sekcie webu Skylinku – REGISTRÁCIA A SPRÁVA SLUŽIEB. Nakonfigurovaný zoznam programov je možné ľubovoľne meniť. Jedna zmena v kalendárnom mesiaci je bezplatná. Realizácia ďalších zmien je podmienená úhradou 1 € platobnej SMS.

FLEXI 7 je možné aktivovať na kartách Skylink Irdeto nebo ICE (sériové čísla 4 20…, 4 25…, 4 26…, 4 27…).

Zákazníci Skylinku so starou kartou typu CryptoWorks (sériové čísla 0 0285…, 0 3436 alebo 0 1976) alebo zákazníci CS Linku, majú možnosť získať novú kartu Skylink VÝMENA (typu Irdeto ICE) pri predplatnom balíčku FLEXI 7 na 4 alebo 12 mesiacov.

Uvádzacia akčná ponuka:
Zákazníci, ktorí si balíček FLEXI 7 predplatia do konca októbra 2012, získajú 25 % zľavu na predplatnom. Uhradí tak iba 7,50 € mesačne / 82,50 € ročne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ocakaval som, ze pripravovany balik Flexi bude chciet oslovit sirsie publikum! Ako? Ze bude vyrazne lacnejsi nez ostatne baliky, hoci aj s mensim mnozstvom programov. Verim, ze by to oslovilo viac ludi a Skylink by zarobil viac! Obcas nechapem tym obchodnikom! Napriklad ja by som ten balik hned bral, keby cena bola do 5€. Pritom by mi stacilo vybrat 3 – 4 programy.

  2. Ved oni su [nadávka],no povedzme dam si mix 7 programov a potom zaplatim len o 1.90 menej ako na normalnej multi ponuke,kde je tych programov ovela viac.Tak čo sa mi potom oplati?Fakt skupi narod ten slovensky!!!!

  3. Dobrý deň.

    Prosím, kedy bude aby som si mohol vybral, len same športové programy za prijateľnú cenu, ako je to v Česku.

  4. Jozef – Ved v balíku FLEXI je mozne vybrat aj sportove. Akoze v Cesku? Ak mas na mysli CS Link tak ten predsa nie je dostupny len v cechach ale aj u nas.

Komentáre už nie sú povolené.