Reklama

ČR: Českí diváci môžu mať okrem programov ČT aj kanály FTV Prima zo satelitu zadarmo

Spoločnosť FTV Prima, ktorá prevádzkuje v súčasnosti televízne kanály Prima family, Prima COOL a Prima love, sa rozhodla ísť po zavedení servisného poplatku spoločnosťou M77 Group, ktorá prevádzkuje satelitné platformy Skylink a CS Link podobnou cestou ako Česká televízia (ČT bude mať svoje dekódovacie karty bez servisného poplatku).
Pokračovanie nižšie:


Všetkým zákazníkom satelitných platforiem Skylink a CS Link, ktorí majú záujem prijímať kanály z rodiny Prima, ponúka spoločnosť FTV Prima prechod zo súčasného režimu karty Skylink alebo CS Link na „Kartu Prima“. Po zmene režimu karty budú tak mať majitelia dekódovacích kariet aj naďalej bezplatný prístup (bez mesačných poplatkov) ku trom kanálom Prima family, Prima COOL a Prima love. Servisný poplatok spoločnosti M77 Group za danú kartu teda zaplatí spoločnosť FTV Prima.

Po prechode karty za vás technické poplatky voči M77 Group každý mesiac vysporiada FTV Prima„, uvádza spoločnosť na svojich oficiálnych webových stránkach iprima.cz.

Všetci záujemcovia o bezplatný príjem televíznych kanálov Prima však musia vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na webových stránkach iprima.cz a odoslať na adresu FTV Prima, spol. s r. o., Na Žertvách 24, 180 00 Praha 8 (na obálku je nutné zreteľne vyznačiť) „KARTA PRIMA“. Po spracovaní žiadosti dôjde do 10 pracovných dní od doručenia formuláru k aktivácii programov FTV Prima.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.