Reklama

SATRO zaradí do programovej ponuky televíziu Dajto

Spoločnosť SATRO, ktorá poskytuje okrem iného aj digitálnu káblovú televíziu zaradí novú televíziu Dajto do svojej ponuky od jej spustenia vysielania. Tretí televízny kanál Markízy – TV Dajto spustí svoje vysielanie 20. augusta 2012. Dajto bude vysielať 24 hodín denne a zameriavať sa bude hlavne na mužov.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci služby SATROdigital nájdu túto celoplošnú stanicu bez preladenia digitálnych prijímačov na pozícii 182, kde bol doteraz kanál CETV. Po znovunaladení digitálnych prijímačov sa kanál Dajto bude nachádzať na pozícii 192 pod správnym označením DAJTO. Stanica Dajto bude prístupná všetkým zákazníkom služby SATROdigital v ponuke MINI/MINI HD. Pre zákazníkov služby SATROanalog KDS v Nitre, v Galante, na Myjave, v Brezovej pod Bradlom a v Topoľčanoch, bude stanica Dajto prístupná v nasledujúcich ponukách a na pozíciách:

KDS NITRA: základná ponuka, kanál E24 (495,25MHz).

KDS TOPOĽČANY: rozšírená ponuka, kanál E39 (615,25MHz).

KDS GALANTA: rozšírená ponuka, kanál E23 (487,25MHz).

KDS MYJAVA: rozšírená ponuka, kanál S14 (252,25MHz).

KDS BREZOVÁ POD BRADLOM: rozšírená ponuka, kanál E45 (663,25MHz).

Vo všetkých sieťach sa jedná o bývalé pozície nedávno vypnutej TV Patriot.

Z dôvodu zaradenia Dajto bol presunutý kanál CETV. Na svojich digitálnych prijímačoch bez ich preladenia nájdu diváci CETV na pozícii 188, kde bol doteraz kanál TEST8 resp. PATRIOT. Po znovunaladení digitálnych prijímačov sa kanál CETV bude nachádzať na pozícii 182 pod správnym označením CETV.

(Satro)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. prosim vas preco nema magio nevu stanicu druhi to maju preco akurat magio nema tu stanicu aj to planujete do buducnosti pustit tu dajto daka dusan zrnek topolcany

Komentáre už nie sú povolené.