Reklama

Poznáme frekvenciu novej televízie Dajto na satelite ASTRA 3B (23,5°E)

V poradí už tretí kanál Markízy s názvom Dajto bude dostupný na satelite ASTRA 3B (23,5°E) pre zákazníkov satelitnej platformy Skylink. Satelitnú distribúciu bude zabezpečovať slovenská spoločnosť Towercom. Portálu SatelitnáTV.sk to potvrdil marketingový manažér spoločnosti Towercom Michal Šuran.
Pokračovanie nižšie:


Michal Šuran nám prezradil aj frekvenciu, na ktorej by mal byť nový kanál dostupný. Dajto sa objaví na rovnakom transpondéri ako TV Markíza, Doma, či kanály JOJ, Plus a TA3. Jedná sa o frekvenciu 11 836 MHz.

Pripomeňme, že Dajto spustí svoje oficiálne vysielanie v pondelok 20. augusta 2012 o 19:50 hod. filmom Godzilla. Promo vysielanie by sa však malo objaviť už v najbližšom čase.

Aktualizované: Promo vysielanie TV Dajto bolo už spustené.

Budúce technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 836 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bude sa dať naladiť údajne aj na DIGI – vraj od prvej chvíle.

  2. DIGI TV zatial DAJTO nepridalo. Pochybujem ze ho dnes aj prida.

  3. Je to hrozne,ked na Slovensku clovek nemoze pozerat slovensky volne dostupny kanal.V digi by sa mohli rozhybat a namiesto plno debilnych a zbytocnych duna tv a podobnych by tam mohli nahadzat slovenske.Alebo si mam radsej vybrat skylink.

  4. Celé DIGI stojí za vedro vody. Je to jediná spoločnosť, ktorá nestojí za nič. Sú zaspatý oproti iným spoločnostiam. Uvažujem od nich odísť. Bez môjho súhlasu znížili počet programov, nemôžem si ich uložiť podľa seba ako som mala pred tým. Teraz sú tam programy, ktoré nestoja za nič, ako napr. Duna a pod. Najlepšie by bolo, keby ľudia od nich odišli do iných spoločností, aby sa rozhýbali. Lenže oni budú stále zaspatý.

Komentáre už nie sú povolené.