Reklama

Markíza spustila tretiu stanicu – TV Dajto. Pozrite sa ako odštartovala

Súkromná televízia Markíza spustila dnes o 19:50 hod. svoju v poradí už tretiu televíznu stanicu s názvom Dajto. Po hlavnom kanáli TV Markíza a sesterskej TV Doma, určenej hlavne pre ženy je tu Dajto. Tá je primárne zacielená na mužskú časť publika vo veku 30 až 54 rokov.

Na svoje si prídu nielen fanúšikovia seriálov a milovníci akčných či katastrofických filmov, ale aj motoristickí nadšenci. Okrem akvizícií ponúkneme aj Sexy šport a prinesieme aj obľúbené zábavné relácie, kde chystáme jedno milé prekvapenie,“ priblížila hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.
Pokračovanie nižšie:


Dajto spustila oficiálne svoje vysielanie dnes o 19:50 hod. americkým filmom Godzilla. Mimo hlavného vysielacieho času by však mali programu dominovať hlavne seriály. Patria medzi nich aj notoricky známy Walker, Texas Ranger či Kobra 11. Markíza, „ako prvá na trhu, ponúka skutočný mix orientovaný primárne na mužskú cieľovú skupinu. Môžeme sa zároveň oprieť o významnú podporu materskej stanice a synergickým efektom postupne napĺňať stanovené ciele„, uviedla Dúbravská.

Televízia vysiela v SD rozlíšení, niektorí operátori ju však ponúknu aj v HD. Novú televíznu stanicu je možné naladiť na satelitných platformách, káblovej a IPTV televízii. TV Dajto ponúknu operátori Skylink, CS Link, Digi Slovakia, Satro, UPC a Telekom. Dostupná je aj v lokálnych DVB-T multiplexoch kde nahradil kanál TV Patriot. V satelitnej platforme DIGI TV a freeSAT by UPC Direct zatiaľ nie je Dajto dostupné.

Promo spot pred začiatkom vysielania:

Pár sekúnd pred začiatkom vysielania a začiatok vysielania TV Dajto:

(vlastná správa, TASR)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. DAJTO vysiela len cez satelit.Domácnosti využívajúce anténny príjem majú smolu.V DVB-T nie je.

  2. Digi sú obyčajní hajzli. Ruky preč od nich. Sľuby, sľuby…..Nechápem, ako taká spoločnosť môže existovať.

  3. Prosím Vás, v nadpise nie porzite sa, ale pozrite sa!!! Želám úspech.

  4. CHcel by som vediet kedy uz konecne bude mozne na tv digi sledovat stanicu DAJTO astanicu FANDA,,,,

  5. Fanda v DIGI je… Pre Dajto vraj teraz nie je miesto…

Komentáre už nie sú povolené.