Reklama

Deň otvorených dverí v TV Markíza už túto sobotu 18. augusta

Už túto sobotu 18. augusta televízia Markíza otvorí opäť svoje brány pre svojich divákov v areáli televízie v Záhorskej Bystrici, ktorý bude verejnosti sprístupnený v čase od 8.00 do 18.00 hod. Diváci budú mať možnosť nahliadnuť do zákulisia a pozrieť sa, kde sa odohráva všetko to, čo môžu vidieť na televíznych obrazovkách.
Pokračovanie nižšie:


Návštevníkov privítajú aj tento rok ich obľúbení moderátori, herci, speváci a ako aj mnohé ďalšie známe osobnosti. Na pódiu vystúpia slovenské a české hudobné skupiny ako A.M.O., IMT Smile, HEX a speváci Celeste Buckingham, Paľo Hammel, Dara Rolins, Peter Nagy a iní.

Pre deti budú pripravené rôzne atrakcie a zaujímavosti, taktiež tombola a samozrejme autogramiáda známych osobností. Každoročne sa deň otvorených dverí (DOD) v TV Markíza teší bohatej návštevnosti, napr. minulý rok návštevnosť presiahla hranicu 40 tisíc návštevníkov. Tento rok to bude už v poradí 16. ročník.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mi sa uz na hercov velmi tesime . A moja dcerka sa najviac tesi na hercov z druheho dychu. Annu,Daniela a Barborku.Na Janu Lieskovsku,Brana Deaka a este na nasu malu herecku z druheho dychu Emmku Taragelovu.

  2. kaslat aj na cely Dod. stat vsade rady dlhsie ako na banany za komancov mozem nato z vysoka ked sa tam nadr. 40 tisic ludi no hruza

  3. Ja sa veľmi teším neviem sa dočkat bude sranda 😀 xD 🙂 😛

  4. dúfam to bude stáť za to , párty, disky, mladí ľudia.. keď ide s kamoškou zo ZV 🙂

Komentáre už nie sú povolené.