Reklama

Dajto odvysiela všetky zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie z kvalifikácie na MS 2014

V strhujúcom boji o miestenky na dvadsiate majstrovstvá sveta v dejinách futbalu má šancu na úspech aj slovenská reprezentácia. Výkony našich hráčov budú môcť naživo sledovať aj diváci televízie Dajto!
Pokračovanie nižšie:


Televízia Dajto ponúkne v priamom prenose všetkých desať zápasov so slovenskou futbalovou reprezentáciou z kvalifikácie na Majstrovstvá sveta 2014. Úvodný duel Litva – Slovensko odvysiela naživo v piatok 7. septembra 2012 o 20.15 h. Stretnutiu sa bude podrobne venovať aj štúdio pred začiatkom a po konci zápasu, ktorého stream prinesie aj portál sportovenoviny.sk.

„Telka pre chlapa“ tento rok odvysiela aj ďalšie tri kvalifikačné zápasy medzi Slovenskom a Lichtenštajnskom (11. septembra), Lotyšskom (12. októbra) i Gréckom (16. októbra). Zvyšných šesť stretnutí, ktoré sa odohrajú budúci rok, nebudú chýbať ani na obrazovkách televízie Dajto, podobne, ako aj množstvo ďalších atraktívnych duelov z tejto kvalifikácie.

(TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ako sa môžem pozerať na TV Dajto cez internet .Ďakujem

  2. naco sa TV DAJTO trepe do vysielania futbalu ked neni celoplosne?Mi divaci v DVB-T co?mame cakat na zazrak kym sa TOWERCOM nahabe?

Komentáre už nie sú povolené.