Reklama

TV Fanda spustí svoje vysielanie v sobotu 14. júla 2012

Nový český televízny kanál spoločnosti CET 21, ktorý sa bude zameriavať hlavne na mužov, by mal spustiť svoje vysielanie už o niekoľko dní. Samotná spoločnosť CET 21 však oficiálne zatiaľ dátum štartu nepotvrdila, no na webovej stránke televízie sa už objavili prvé informácie o novej televízii ako aj samotný televízny program.
Pokračovanie nižšie:


Na už spomínanej webovej stránke je televízny program od soboty 14. júla 2012, podľa čoho predpokladáme, že je to aj samotný štart novej televízie s názvom TV Fanda. Presný štart je naplánovaný na 16:00 hod.

Už v prvé dni svojho vysielania prinesie Fanda filmy ako Krvavý diamant, Na hrane či priamy prenos z MOTOGP – VC Talianska.

TV Fanda je fanúšik do pekných dievčat, do poriadnej akcie a do super seriálov a filmov. Je fanúšik do športu aj do zábavy. Je fanúšikom do všetkého čo robí chlapa chlapom“ Uvádza samotná televízia na svojej oficiálnej webovej stránke fanda.nova.cz.

Pripomeňme, že promo vysielanie TV Fanda je už dostupné aj na satelite ASTRA 3B (23,5°E) pre zákazníkov satelitných platforiem Skylink a CS Link.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 973 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. jo pro muže…takže chlap zasedne k televizi a doma nepomůže už vůbec s ničím a ženská se může strhat.

  2. Ved je emancipacia … ked mozu zeny pozerat tie somariny, tak budeme aj my

Komentáre už nie sú povolené.