Reklama

SMART HD nová ponuka programov pre zákazníkov TNK SD

Pre všetkých majiteľov poľských dekódovacích kariet telewizja na karte SD (TNK), spoločnosti Cyfrowy Dom a ITI Neovision prichádza nová programová ponuka bohatšia o niekoľko zaujímavých programov ako aj programov vo vysokom rozlíšení s názvom SMART HD, ktorá je dostupná od dnes 11. júla 2012.
Pokračovanie nižšie:


SMART HD to je ponuka 25 kanálov napríklad ako Polsat, Polsat HD, Polsat 2, nSport, Polsat Sport news, TVN či ďalších za 20 zlotych/mesiac (4,788 eur), alebo 15 zlotych/mesiac (3,59 eur) v prípade ročnej platby vopred.

Súčasní zákazníci TNK SD nemusia vôbec meniť svoju dekódovaciu kartu, stačí len aby prešli na novú ponuku SMART HD zaregistrovaním sa na internetovej stránke, alebo zavolaním na zákaznícku linku. Platba za programy je možná už tradičnými spôsobmi ako prevodom či platbou v hotovosti u vybraných predajcov.

Ponuka bez poplatkov (maximálne 31 dní po skočení platenej ponuky) – TVP1, TVP2, TVN, TVN7, Polsat, TTV, Polsat HD, TV4, Religia.tv, Polsat2, Polsat Sport news, TV6, TVP info, TVP1 HD, TVP2 HD, TVN HD a TVN 7HD.

Balík Smart HD:
TVP1, TVP2, TVN, TVN7, Polsat, TTV, Polsat HD, TV4, Religia.tv, TVN 24, nSport, TVN Turbo, TVN Style, TVN CNBC, TVN Meteo, TV Biznis (FTA), Polsat2, TV Plus (FTA), Polsat Sport news, TV6, TVP info, AXN, TVP Seriale, Kino Polska, Discovery Channel, TVP Sport, Disney Channel, Orange Sport, TVP1 HD, TVP2 HD, TVN HD, TVN 7 HD, Mango (FTA), TVP Kultura (FTA), TVP Polonia (FTA), Tele 5 (FTA), ako aj ďalšie nekódované programy zo satelitnej pozície EUTELSAT HOT BIRD (13E).

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prechod z TNK SD na Smart HD je na internetovej stránke: n.pl/nsklep/promocje/smarthd/zamow . Je potrebné mať poľský mobil a číselné heslo pre kontakt s Uradom obsluhy klienta /poľsky: BOK/.

  2. ja som to skusil, vsetky udaje vyplnil nepravdivo, samozrejme okrem telefonneho cisla na ktore pride kod a teraz cakam ked nabehnu programy.

  3. Po cca 24 hodinách mi stále neprišli zápisy na kartu. Po zmene však začne karta používať namiesto CAIDu 0B00 nový 0B01. Podľa operátora je to však ešte málo, keďže si na to vyhradzujú až 48 hodín…

  4. Podrobné informácie k ponuke SMART HD sú na adrese: nhdtv.pl/forum/showthread.php?t=53982

  5. Tak nakoniec u mna trvala migracia s TNK na SmartHD az 5 dni. A to som musel skusat tu kartu nechavat v roznych prijimacoch kedze v orig. modul Technisat Conax bol bezradny… nakoniec mi pomohol prijimac Amiko 550…

Komentáre už nie sú povolené.