Reklama

Slovak Sport TV je už aj súčasťou ponuky Topfun.tv

Spoločnosť Topfun Media, a.s. sprístupňuje od 16.7. 2012 na svojej službe Topfun TV športový kanál Slovak Sport TV, ktorý bude do 23.7. 2012 sprístupnený na celej platforme Topfun zadarmo pre všetkých zákazníkov. Od 24. 7. 2012 prejde však Slovak Sport TV do ponuky platených služieb.

Cena plateného kanálu Slovak Sport TV bude stanovená na službe Topfun 2 €/50,-Kč. Diváci sa navyše môžu tešiť, že súčasťou tejto služby bude v cene sprístupnený aj archív väčšiny športových prenosov tejto stanice.
Pokračovanie nižšie:


Slovak Sport bude dostupný vo všetkých platformách Topfun. Teda na webe www.topfun.tv, na aplikáciách pre OS Android, iOS, Windows Phone, na službe Samsung Smart TV a v priebehu júla a augusta taktiež na značkách tzv. inteligentných TV, kde Topfun teraz nasadzuje svoje aplikácie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. od 1.1.2013 by mal byt uz v ponuke skylink v platenom balicku a pritom sa chvalili ze chcu vyplnit dieru po uz neexistujucej STV3 a ta bola zdarma pre vsetkych ,je len na skodu ze aj slovaci nemaju nieco podobne ako cesi CT 4 …….velkeeeeeeee sklamanie

  2. Kedy sa prestaneme deliť na toho a hentoho. Ja mám Digi , ty más UPC a podobne. Delme sa na- ja chcem tú, tú a túto stanicu – spoločnosť povie 10 euro. Ďalší povie- ja to a to spoločnosť povie 15euro. Vydám karty a všetci sme spokojný. A vy len deliť.Nech si zákazník ozaj môže vybrať.

Komentáre už nie sú povolené.