Reklama

Skylink predlžuje akciu s kartou Výmena

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink, ktorú prevádzkuje spoločnosť M77 Group informovala dnes o predĺžení platnosti súčasnej akcie pre výmenu starších dekódovacích kariet Cryptoworks. Akcia sa týka zákazníkov, ktorí vlastnia ešte staršiu kartu Cryptoworks či už Skylink alebo CS Link, a rozhodnú sa svoju kartu vymeniť za novú ICE kartu Skylink výmena, kde pi výmene získajú prvé dva mesiace prístup ku všetkým programom z ponuky Skylinku (okrem Hustler TV a Man X) na prvé dva mesiace od výmeny karty.
Pokračovanie nižšie:


Akcia pôvodne platila od 1.5. do 31.7. 2012, aktuálne sa tak predlžuje ešte o jeden mesiac a to do 31.8. 2012.

Pripomeňme ešte, že výmenou karty Cryptoworks získajú súčasný zákazníci platformy Skylink/CS Link okrem už spomínaných platených programov na prvé dva mesiace zdarma aj bonus vo forme zaplateného servisného poplatku na dva roky zdarma. Znamená to, že od dátumu výmeny karty nebudú musieť platiť ani servisný poplatok dva roky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Mám kartu Cryptoworks, ktorú chcem vymeniť, bude sa na mňa vsťahovať ponuka 24 mesiacov bez servisnébo poplatku a 2 mesiace ku všetkým programom z ponuky Skylink.

    Ak si teraz objednám výmenu karty, zašlete mi ju ihneď a vymenim si ju až 01.09.2012 a zaplatim ju SIPOm.

    Programová ponuka, mám rozumieť všetky programy z ponuky KOMPLET okrem programu Huster a Man-X.

    Ďakujem za Vašu odpoveď Migas

Komentáre už nie sú povolené.