Reklama

FreeSat by UPC Direct pridáva do svojho portfólia nový set-top box Humax UD-FOX HD

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. aktuálne informovala, že pridáva do svojho portfólia nový satelitný prijímač Humax UD-FOX HD, ktorý podporuje aj príjem kanálov vo vysokom rozlíšení 1080i a bude párovaný s ICE kartou. Nové prijímače budú distribuované podľa samotnej platformy freeSAT by UPC Direct postupne aj so staršími SD prijímačmi a môžu ho získať aj súčasní zákazníci, a to podľa určitých pravidiel, ktoré sú uvedené nižšie.
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že doteraz ponúkala u nás platforma freeSAT by UPC Direct svojim zákazníkom tri prijímače a to Philips M5, Philips S8 a Philips HD-DVR.

Pre príjem programov vo vysokom rozlíšení v platforme freeSAT by UPC Direct je nutné aby mal zákazník aktivovaný okrem balíka freeSAT medium ešte aj balík freeSAT HD, ktorý obsahuje programy ako Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Da Vinci U, Sundance HD, Nat Geo Wild HD, Nova Sport HD, ESPN America HD, History HD či Discovery HD Showcase.

V ponuke freeSAT by UPC Direct je ešte aj kanál ČT HD, ten je už však dostupný v balíku freeSAT medium.

Nový set-top box Humax UD-FOX HD:
– sa nebude poskytovať k službe freeSAT light
– sa nebude poskytovať ako druhý set-top box
– existujúci klient môže požiadať o výmenu starého set-top boxu v prípade, že si objedná balík
freeSAT HD
– nebude používaný na výmenu za pokazené set-top boxy (s výnimkou, že sa zákazníkovi pokazí set-top box Humax UD-FOX HD)
– sa dodáva s HDMI káblom, ak zákazník potrebuje SCART kábel, musí si ho dokúpiť v maloobchodnej sieti
– je kompatibilný iba s kartami Irdeto ICE a je s kartou párovaný

Mohlo by vás ešte zaujímať