Reklama

TV Markíza v lete s novou reality šou PLÁŽ 33!

Vychutnajte si letnú pohodu s Markízou v úplne novom podniku PLÁŽ 33, v ktorom sa odohrá neľahký boj Slovákov o fantastickú sumu peňazí!

Trhový líder už čoskoro prinesie na svoje obrazovky skvelú novinku – reality šou PLÁŽ 33. Odvážni Slováci budú pod prísnym dohľadom kamier čeliť namáhavej práci na vytúženej ceste k výhre 33 000 €. Divákov čaká letné dobrodružstvo plné silných emócií, víťazstiev a pádov.
Pokračovanie nižšie:


Na tvrdej letnej brigáde sa stretnú tí najodvážnejší účastníci kastingu, ktorí sú presvedčení o tom, že dokážu makať za barom, rozhýbať sa v kuchyni, obsluhovať kopec hostí a nezľaknú sa špinavého riadu.

A to všetko priamo v novovybudovanom podniku PLÁŽ 33, ktorý bude otvorený pre každého. Súčasťou letného projektu TV Markíza sa tak môže stať aj vy!

(TS TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. …a nezabudnut na reklamu a vela, vela, vela, lebo ludia su uz nastvani, ze sa sustavne ta reklama „prerusuje“ nejakym filmom, ci serialom. Vcera som ostal ako zmrazeny, ked JOJ_ka spustila reklamu 0,3 (nula cela tri) sek. pred ukoncenim Panelaku – dobehol tam stracajuci sa obraz mamky Engie a potom nasledoval zostrih dalsej casti. Skutocne nevidane, verim, ze takto si televizie „pritahuju“ divakov a sledovanost stupne. Kedy sa to zastavi?

Komentáre už nie sú povolené.