Reklama

Spoločnosť UPC ponúkne populárnu detskú televíznu kačičku aj v HD kvalite

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčší káblový operátor na Slovensku, zaradí do programovej ponuky prvý detský televízny kanál vysielaný vo vysokom rozlíšení. Ide o stanicu „duck tv HD“, ponúkajúcu vysielanie rovnomennej stanice s populárnou kačičkou v HD kvalite. Spoločnosť UPC týmto rozširuje ponuku programov vo vysokom rozlíšení na celkový počet 16, z toho 14 staníc je súčasťou najobľúbenejšieho digitálneho balíčka Basic.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie novej „duck tv HD“ stanice, ktorá sa stane súčasťou ponuky UPC DIGITAL Basic od 29. júna, je určené pre deti vo veku od 6 do 36 mesiacov a vďaka svojej výchovno-zábavnej forme má pozitívny emocionálny dosah na detského diváka. Animované epizódy s populárnou kačičkou sú vytvorené v spolupráci s detskými psychológmi a svojím edukatívnym pôsobením zároveň pomáhajú rozvíjať u detí ich komunikačné a poznávacie schopnosti. Vysielanie „duck tv HD“ neobsahuje absolútne žiadne násilie, ani reklamy, vysiela 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Stanica „duck tv HD“ zároveň dopĺňa ponuku detských programov služby UPC DIGITAL, ktorá okrem nej ponúka programy Minimax, JimJam, Disney a duck tv. Celková ponuka programov vo vysokom rozlíšení v službe UPC DIGITAL sa zaradením „duck tv HD“ rozšíri na až 16 staníc. Od piatku tak bude obsahovať nasledovné programy: Discovery HD, National Geographic HD, History HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, ČT HD, Spektrum HD, duck tv HD, HBO HD, FilmBox HD, HD+, Nova Sport HD, Markíza HD, Joj HD, Joj plus HD a Jednotku HD.

O UPC DIGITAL: Digitálna káblová televízia UPC DIGITAL ponúka spolu viac ako 130 programov všetkých žánrov, vrátane 16 staníc v HD kvalite a dokonca aj 3D vysielanie. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. Či už ide o možnosť nahrávať až 4 programy súčasne, pozastavenie programu a následný návrat k sledovaniu od okamihu zastavenia, prehľadný elektronický programový sprievodca, možnosť nastavenia jazykovej verzie a celý rad ďalších. Službu UPC DIGITAL v súčasnosti využíva viac ako 115 000 domácností, a jej výhody a prednosti môžu v súčasnosti využívať obyvatelia 23 slovenských miest.

Viac informácií o službách spoločnosti UPC záujemcovia získajú na infolinke 02 594 22 222, na stránke www.upc.sk, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na profile UPC na Facebooku alebo osobne na zákazníckych strediskách UPC.

DUCK TV

(UPC BROADBAND SLOVAKIA)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je vidieť, že namáš ešte dieťa. By si videl ako to žerúúú…. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.