Reklama

Slovak Sport TV spustil svoje testovacie vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E)

Televízia Slovak Sport TV spustila nakoniec dnes po niekoľkých odkladoch na satelite ASTRA 3B (23,5°E) svoje testovacie vysielanie, ktoré je dostupné na transpondéry č.221 , frekvencii 12 109 MHz. Vysielanie by malo byť dostupné nekódovane až do 1. júla 2012, kedy by malo dôjsť k jeho zakódovaniu.
Pokračovanie nižšie:


Slovak Sport.TV získal licenciu od Rady pre vysielanie a retransmisiu (RVR) 29. mája 2012. Vo vysielaní novej športovej televízie by sa mali objavovať hlavne priame prenosy a záznamy z domácich športov ako basketbal, volejbal, hádzaná, či zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu, alebo hokejbalu.

Pripomeňme, že vysielanie Slovak Sport TV by malo byť od 1. júla 2012 dostupné všetkým zákazníkom satelitnej platformy Skylink, ktorí prijímajú balík Gratis až do konca roka. Po novom roku by mal byť program zaradený už do platenej ponuky.

Okrem platformy Skylink sa počíta so zaradením Slovak Sport TV aj do káblových či IPTV sietí.

Technické parametre pre príjem kanálu:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 109 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: nie
Obrazové rozlíšenie: 720×576

Pre príjem programu Slovak Sport TV je potrebný satelitný HD prijímač. V prípade ak vlastníte SD prijímač tento program nenaladíte podobne ako ďalšie programy ako Eurosport HD, Kino CS, Muzika CS atď.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Áno, tento program už môžete naladiť na vašom HD prijímači.

Komentáre už nie sú povolené.