Reklama

Slovak Sport TV pre zákazníkov platformy Skylink až do konca roka v ponuke Gratis

Novo pripravovaná televízia Slovak Sport TV, ktorá má spustiť svoje oficiálne vysielanie od 1. júla 2012 chce byť dostupná zákazníkom satelitnej platformy Skylink na satelite ASTRA 3B (23,5°E) v ponuke Gratis až do konca roka. Informovala o tom svojich priaznivcov samotná televízia na sociálnej sieti Facebook.

Všetci zákazníci satelitnej platformy Skylink tak budú mať prístup k programu Slovak Sport TV bez ďalších poplatkov až do konca roka 2012.
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že v súčasnosti je dostupné testovacie vysielanie aj prostredníctvom internetu či televízie CE TV. Samotné vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E) už televízia niekoľko krát posunula preto v prípade ak svoje vysielanie spustí budeme vás o tejto novinke informovať.

Testovacie vysielanie Slovak Sport TV prostredníctvom internetu je možné sledovať na webovej adrese: http://www.cetv.sk/slovaksport-live/

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. zatial gratis a potom platit 🙁 …..ale nechapem preco hovoria ze chcu vyplnit dieru po STV 3 ked to neni pravda ….STV 3 vysiela v baliku gratis cize zadarmo a dokonca aj terestricky v DVB-T …. takze dalsi plateny kanal pre bohatsich …..pre vatsinu ludi bude tym padom nezaujimavy ……. VELKA SKODA

Komentáre už nie sú povolené.