Reklama

Slovak Sport TV je dostupný aj v sieti Antik Telecom

Slovak Sport TV, ktorý spustil svoje testovacie vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E) v pondelok 25. júna 2012 je od včera dostupný aj v sieti IPTV operátora Antik Telecom. Antik Telecom navyše oproti satelitnému vysielaniu Slovak Sport TV, ktoré je dostupné iba v SD verzii, ponúka svojim zákazníkom aj verziu vo vysokom rozlíšení (HD).
Pokračovanie nižšie:


Verzia Slovak Sport TV v štandardnom rozlíšení je dostupná zákazníkom Tango TV v Prémiovom balíku a verzia vo vysokom rozlíšení zákazníkom s aktivovaným HD balíkom.

Pripomeňme, že Slovak Sport TV spustí svoje oficiálne vysielanie 1. júla 2012. Vo svojom vysielaní chce poskytnúť priame prenosy a záznamy hlavne z domácich športov ako basketbal, volejbal, hádzaná, či zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu, alebo hokejbalu.

Už počas skúšobného vysielania mali možnosť zhliadnuť diváci Slovak Sport TV napríklad priamy prenos z druhého finálového duelu extraligy v in-line hokeji. Najbližšie sa pripravuje aj priamy prenos z prípravného zápasu FC ViOn Zlaté Moravce – ŽP Šport Podbrezová.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. škoda že ste nedali vydeo v HD jakto vypadá 🙂 ale v skylinku by sa mal obraz zlepšit

  2. Je to Pay-TV a budu tam davat o.i. najlepsi svetovy futbal (Nizna Mysla- Kecerovske Peklany), preto je kanal plateny…

Komentáre už nie sú povolené.