Reklama

Skylink má aktuálne problém s kódovacím systémom IRDETO

Satelitná platforma Skylink má podľa aktuálnych informácií z technického oddelenia problémy so systémom IRDETO. Môžu sa preto vyskytnúť v tejto dobe menšie problémy s kartami Irdeto a ICE v móde CryptoWorks ako aj Irdeto. Aktuálne je kódovací systém IRDETO preto v núdzovom režime.
Pokračovanie nižšie:


V núdzovom režime však nefungujú nové registrácie, GlobalFree – predvádzací režim (20dní), zmeny služieb ako aj samotná reautorizácia.

Podľa vyjadrenie platformy Skylink technici z partnerskej firmy E4CG ako aj priamo z Irdeta na odstránení poruchy intenzívne pracujú a aktuálne odporúčajú počkať s registráciami kariet či s aktiváciou programov až do odstránení poruchy.

Na základe informácií z technického oddelenia by sa mala porucha na kódovacom systéme IRDETO odstrániť a prejsť tak na štandardnú prevádzku ešte dnes.

O odstránení poruchy vás budeme informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ako je vidiet vdaka servisnemu poplatku (ktory este neplatime) je servis kvalitne zabezpeceny, preto vsetko „funguje“ ako ma…

  2. prosim Vas neviete mi niekto poradit mame skylink vsetky hudobne kanaly mi idu aj obraz len programy ako markiza ,stv atd ….zapne sa mi vsetko ale obraz nefunguje poradte niekto prosim

    1. Využite prosím naše diskusné fórum na adrese http://forum.satelitnatv.sk

  3. Mam kartu irdeto zaplaten balik kombi a idu mi len ceske,slovenske programy ine nie

Komentáre už nie sú povolené.