Reklama

Platformy Skylink a CS Link urobia upgrade systému IRDETO

Satelitné platformy Skylink a CS Link, ktoré sú dostupné na satelitnej pozícii ASTRA (23,5°E) urobia vo štvrtok 21. júna 2012 v skorých ranných hodinách upgrade systému podmieneného prístupu IRDETO. Informovala o tom spoločnosť M77 Group dnes vo svojej tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


Podľa vyjadrení spoločnosti M77 Group je dôvod upgradu systému podmieneného prístupu IRDETO z dôvodu ďalšieho skvalitňovania služieb, zrýchlenia systémovej komunikácie a príprav pre nové služby. Zmena predstavuje aj investície do nového zariadenia a prechod na vyššiu softwarovú verziu.

Prechod na novú verziu systému IRDETO nebude mať negatívny vplyv na funkčnosť satelitných prijímačov s označením Skylink Ready či CS Link Irdeto.

Aktualizovené 14:50 hod.
„Upgrade systému bude realizovaný vo štvrtok 21. 6. 2012 od 00:15 do 01:30. Spolu s novou verziou softvéru bude realizovaná aj zmena dekódovacích kľúčov. Táto zmena kľúčov nebude mať žiadny vplyv na funkciu prijímačov Skylink READY / CS Link Irdeto. Môže však spôsobiť problémy na necertifikovaných prijímačoch (prehrávanie zakódovaných nahrávok a pod.). Pri niektorých necertifikovaných prijímačoch sa môžu prejaviť aj ďalšie problémy spôsobené blokovaním inštrukcií zasielaných novým systémom na karty“, uvádza platforma Skylink v správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ze nebude mať negatívny vplyv na funkčnosť / zapnutie a vypnutie/ satelitných prijímačov je nam jasne . A aky vplyv to bude mat na dekodovanie sledovanych programov to este len uvidime.

  2. Myslím, že budem už odporúčať UPC, ktoré nerobí také hovadiny ako Skylink a CS Link.

  3. Mýslite si že upc to robit ale bude len na skylink sa vždy nadáva lebo to robia ako prvý a skôr ako konkurencia

  4. Tmu budeš mat akurát ty, nie blokeristi. Nemaš o tom ani šajnu.Blokeristi su na to dávno nachystaní, panáčku 🙂

  5. Ježišikriste, vy odborníci. To nemá nič spoločného z blokeristami a sharingom. Vy sa traste a vaše UNI čítačky…:) a šmejdové satprijímače…

  6. M77 Group S.A. (lucemburský provozovatel obou satelitních platforem)“ urychleně přejdou na novější verzi systému Irdeto. Důvodem však může být také sharování, tedy nelegální sdílení nynějších karet Irdeto.
    takže asi tak 🙂

Komentáre už nie sú povolené.