Reklama

Antik hľadá testerov pre svoju novú platformu SmartTVBox

Košická spoločnosť ANTIK Telecom s.r.o. hľadá testerov pre svoju novú platformu SmartTVBox, ktorú sme vám už predstavili pred niekoľkými dňami (Nová bezplatná digitálna káblovka – kdekoľvek na Slovensku!). Informáciu zverejnila samotná spoločnosť na svojich internetových stránkach.
Pokračovanie nižšie:


Všetci užívatelia, ktorí majú záujem si vyskúšať Smart TV Box si môžu potrebný set-top-box vyzdvihnúť v zákazníckom centre na ulici Čárskeho 10 v Košiciach. Záloha za jeho zapožičanie je 50 eur. Ďalšou podmienkou, ktorú si Antik stanovil pre testerov okrem zaplatenia zálohy je, že všetci musia byť zákazníkmi spoločnosti Antik Telecom s.r.o. s platnou zmluvou. Doba testovania je až 90 dní, počas ktorých majú testeri prístup k viac ako 50. televíznym kanálom ako aj k archívu a neplatia počas tohto obdobia žiadne mesačné poplatky.

Kompletné podmienky pre testerov:

– zákazník spoločnosti ANTIK Telecom s.r.o. s platnou zmluvou,
– zloženie zálohy vo výške 50 EUR s DPH,
– aktívna účasť pripomienkovaním na e-mailovú adresu: tangotv@tangotv.sk,
– doba testovania až 90 dní, počas ktorých neplatí žiadne mesačné poplatky,
– podmienkou je zapojenie set-top boxu mimo siete Antik (možnosť zapojenia u rodinných príslušníkov, známych, kamarátov, na dovolenku proste hocikam mimo siete Antik), prípadne v sieti Antiku za routrom,
– po ukončení testovania možnosť zakúpenia Smart TV Boxu po doplatení 40 EUR (spolu so zálohou je zvýhodnená cena 90 s DPH) alebo vrátenie zaplatenej zálohy vo výške 50 eur za predpokladu vrátenia kompletného balenia,
– internet, na ktorý sa bude SMART zapájať musí mať rýchlosť minimálne 2Mbit/s a musí byť neobmedzený (aby zákazníkovi nevznikli extra poplatky za internet).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. PS: čo bude s tímy čo majú len 220 Euro dôchodok a chcú pozerať televízor…

  2. Tí čo majú malý dôchodok, môžu tak akurát na obrazovku nalepiť foto politikov a hlavne takých čo dostali zlaté padáky.

Komentáre už nie sú povolené.