Reklama

Platforma freeSAT by UPC Direct prichádza s novou jarnou akciou pre nových zákazníkov

Spoločnosť UPC DTH s.á.r.l, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu freeSAT by UPC Direct pripravila pre svojich nových zákazníkov novú jarnú akciu.

Každému novému zákazníkovi, ktorý si objedná freeSAT medium kartu, alebo spolu s kartou aj satelitný prijímač od spoločnosti UPC DTH s.á.r.l získa automaticky zadarmo balíky freeSAT active (v hodnote 29,70 €) a FilmBox Pak (v hodnote 15,00 €) na obdobie 3 mesiacov. Obidva balíky teda v celkovej hodnote 44,70 €.
Pokračovanie nižšie:


Noví zákazníci, ktorí si k hore uvedeným produktom v tých istých kampaniach objednajú ešte aj balík freeSAT plus, dostanú automaticky zadarmo freeSAT active na obdobie 6 mesiacov (v hodnote 59,40 €) a FilmBox Pak na obdobie 3 mesiacov (v hodnote 15,00 €). Obidva balíky v hodnote spolu 74,40 €.

Po skončení 3-mesačného (resp. 6-mesačného) obdobia, kedy bude mať zákazník uvedené balíky poskytované zadarmo, sa tieto balíky automaticky deaktivujú, bez nutnosti kontaktovať zákaznickú linku. Zákazník však môže v prípade záujmu požiadať o aktiváciu uvedených balíkov na ďalšie obdobie, už však za aktuálne kampaňové ceny.

freeSAT active obsahuje erotické programy HUSTLER TV a Daring!TV.
FilmBox Pak obsahuje programy FilmBox plus a FilmBox family.

Zákazník má možnosť poskytovanie balíkov freeSAT active a Filmbox Pak podľa tejto kampane odmietnuť prostredníctvom zákazníckeho centra (tel. č. 02/217 22 222), ale až po aktivácii Smart karty (kedykoľvek a bez akýchkoľvek záväzkov).

Mohlo by vás ešte zaujímať