Reklama

Tipsport extraliga na Sport1

Športová stanica Sport1 pokračuje vo svojich exkluzívnych televíznych priamych prenosoch hokejovej Tipsport extraligy taktiež aj počas vyraďovacej časti. V tohtoročnej sezóne prinesie Sport1 naživo každý hrací deň jeden vybraný zápas z každého súťažného mesta behom štvrťfinále a všetky zápasy semifinále a finále.

Úvod playoff odštartuje súboj mužstva HC Košice proti HC 05 Banská Bystrica, ktorý začne o 17:45 hod. na Sport1. Na silnom diváckom zážitku sa budú vedľa športových výkonov hokejistov podieľať skúsení a obľúbení slovenskí komentátori sledujúci dianie priamo na štadiónoch. Okrem toho nebude chýbať ani moderná informačná grafika a obraz šírený v širokouhlom formáte 16:9.
Pokračovanie nižšie:


Na pomyselný hokejový trón si brúsi zuby hneď niekoľko klubov, v základnej hracej časti bol výsledný bodový rozdiel medzi nimi takmer zanedbateľný, „hovorí Pavol Gašpar, komentátor SportTV. „Z toho dôvodu môže o výsledku stretnutia a celej série rozhodnúť zdanlivo drobná chyba,“ myslí si. A dodáva, že aj keď Slovan túži po štvrtom víťazstve v rade, nebude to mať ľahké. „Herná kvalita Skalice, Trenčína a Žiliny je v tomto roku naozaj vysoká, na všetkých účastníkov čaká tvrdý boj o každé víťazstvo,“ uzatvára komentátor SportTV.

Spolu s Pavlom Gašparom sa za mikrofónom vystriedajú ďalší skúsení komentátori, a to Juraj Kušnír a Matěj Hajko. Aktuálne informácie zo zákulisia budú prinášať redaktori Dušan Bodnár a Miroslav Held. Ich partnermi vo vysielaní budú osobnosti slovenského hokeja na pozíciách expertov a spolukomentátorov.

Najvyššia slovenská hokejová súťaž je jedným z pilierov vysielania SportTV. „Sme veľmi potešení, že ako úspešný medzinárodný distribútor televíznych kanálov môžeme divákom už druhý rok prinášať priame prenosy zo slovenskej Tipsport extraligy. Rovnako ako fanúšikovia sa tešíme na dramatické vyvrcholenie tohto ročníka, „uviedol za prevádzkovateľa staníc Sport1 a Sport2 Aleš Fabík, Country Manager spoločnosti Chello Central Europe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. …že aj keď Slovan túži po štvrtom víťazstve v rade,… komu tu totálne šibe???

  2. Chcel by som vedieť, či pracovníci Sport 1 a 2 ktorí majú na starosti prenosy hokejovej ligy videli svoje výtvory.Je to niečo strašné, nedá sa to sledovať.Hlavná kamera neustále mení veľkosť záberu čím ruší pôžitok zo sledovania zápasu, pretože divák vidí polocelok alebo detail , vidí aký dres nosí hráč, ale nevidí napr.voľného, unikajúceho hráča po krídle, …Ak by ste nevedeli o čom je reč, tak Vám pošlem vybrané zábery na DVD, (aj z minuloročných prenosov) kde absolútne stráca prehľad o dianí, nesleduje hru, ale zoomuje na skupinku hráčov, ktorí odchádzajú na striedačku.Ja chcem sledovať hokejový zápas a nie „umelecké“ zábery a žánrové obrázky.Je to vrchol amatérčiny !!!

  3. aj keď sa jedná o komerčnú televíziu, myslel som si, že komentáre budú nestranné, ale čo je veľa, to je veľa. Posledný prenos z Košíc ukázal „nestrannosť“keď spolukomentátor používal východniarske slovíčka. Dnes, ked dá gól Slovan je ticho, keď Košice je radosť potom zakrývaná tým, že bude vzrušenie. Slovan tlačí celý zápas e ten diletant povie, že Košice v prvej tretine boli lepšie? Vypol som komentár a dal som si zvuk z Huste, kde je to aspoň trochu lepšie.

  4. s úctou k veku a k tomu čo dokázal sa teraz p. Ihnačák ukázal. Odmietol pozápasový rozhovor. Je to malosť človeka, ktorý sa bude vyjadrovať len po vyhratých zápasoch a ato mi niekedy pripadalo, že bol na inom zápase, keď povie, že Košice boli lepšie a Slovan mal pomer striel na bránu trikrát vyšší. Taký tréner tu už bol a volal sa Brunclík.

Komentáre už nie sú povolené.