Reklama

Služba Topfun je dostupná už aj pre telefóny iPhone a tablety iPad

Spoločnosť Topfun Media a.s. ktorá prevádzkuje internetovú online-videopožičovňu Topfun má už svoju aplikáciu aj pre telefóny iPhone a tablety iPad. Aplikácia je už aktuálne dostupná v AppStore preto si ju môžu tak zdarma stiahnuť všetci užívatelia zariadení s operačným systémom iOS.
Pokračovanie nižšie:


Po nainštalovaní aplikácie sa stačí už len prihlásiť svojimi prihlasovacími údajmi a môžeme jednoducho a rýchlo sledovať už zakúpené filmy či pozerať on-line televízie, ktoré sú dostupné v platenom balíku PayTV. V súčastnosti je možné sledovať on-line prostredníctvom aplikácie televízie CS FILM/CS mini, Duck TV, Fashion TV, Topfun TV ako aj programy od SPI International (FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Family, FightBox a Erox). Samotný prevádzkovateľ aplikácie doporučuje pre bezproblémové sledovanie pripojenie cez WIFI sieť kvôli náročným dátovým prenosom. Pokiaľ som mal pri mojom testovaní aktívnu iba 3G sieť a chcel som sledovať filmy mi aplikácia vyhodila hlášku „Prehranie filmu vyžaduje WIFI“. Cez 3G sieť preto nieje možné sledovať žiadny film či on-line vysielanie. Jedinou výnimkou boli trailery.

Zo samotnej aplikácie pod iOS sa v súčastnosti nedá vytvoriť nový účet, preto ak ešte účet vytvorený nemáte je potrebné zájsť na webové stránky samotnej online-videopožičovne Topfun (www.topfun.tv), kde si nový účet vytvoríte behom pár minút. Rovnako z aplikácie nie je možné nakupovať samotné filmy či balíky. Vždy je potrebné zájsť na web a zakúpiť si vybraný film či balík. Na iPhone či iPade je teda možné len sledovať už zakúpené filmy či predplatené balíky a televízie.

V aplikácii je taktiež sprístupnená aj služba Topfun Nonstop, ktorá za 8 eur/mesiac umožňuje neobmedzené sledovanie filmov. V prípade aktivácie služby Topfun Nonstop je možné si prehrávať všetky filmy z daného balíka bez ďalšej aktivácie na webe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Na našom testovanom zariadení – iPad2 vyžaduje aplikácia pri live vysielaní WIFI pripojenie.

Komentáre už nie sú povolené.