Reklama

Digitálna televízia Magio od apríla s novým prémiovým filmovým balíčkom

Od 2. 4. 2012 pribudne do ponuky digitálnej televízie Magio nový prémiový programový balíček pod názvom Filmový Prémium. Jeho obsahom bude komplexné filmové portfólio Filmbox kanálov v českom jazyku – FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra1 a FilmBox HD, pričom v tomto zložení pôjde o balíček s jedinečnou ponukou na trhu.

V rámci uvádzacej akcie bude tento balíček bezplatne dostupný pre všetkých existujúcich Magio TV zákazníkov počas mesiacov apríl a máj, aby mali možnosť oboznámiť sa s jeho obsahom. Zákazníci sa tak môžu tešiť na množstvo atraktívnych seriálov a filmov ako napr. Muži, čo čumia na kozy alebo Million Dollar Baby. Následne si budú môcť tento balíček objednať len za 3,99 Eur (cena platí pri 6-mesačnej viazanosti).
Pokračovanie nižšie:


V rovnakom termíne bude prémiový balíček Maďarský rozšírený o 2 TV kanály Hír TV a Life Network, a to bez dodatočných poplatkov.

Zákazníci Magio Sat sa môžu tešiť na zaradenie dokumentárneho kanálu Viasat Nature, ktorý nahradí končiaci DoQ. Viasat Nature je plne lokalizovaný do českého jazyka.

(ST)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobry den,dostala som od vas sms že ako vernemu zakaznikovi ste mi spristupninili filmovy premium ale nejde mi to,treba to nejako aktivovat alebo mi to nabehne same? Dakujem

Komentáre už nie sú povolené.