Reklama

Terapia Braňa Mojseja – nová relácia známeho speváka na TV8

Mediálne známy spevák z Košíc, Braňo Mojsej, odštartoval dnes na interaktívnej televízií TV8, ktorá vysiela nekódovane prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E), svoju prvú vlastnú televíznu reláciu s názvom Terapia Braňa Mojseja. Diskutuje v nej so svojimi divákmi na rôzne témy a problémy zo života či politiky.
Pokračovanie nižšie:


Do relácie môže zavolať ktokoľvek a spýtať sa priamo známeho speváka akúkoľvek otázku, či porozprávať sa s ním na rôzne témy. Terapia Braňa Mojseja bude podľa slov samotného Braňa Mojseja vysielaná každú nedeľu po 22:00 hod. na televízii TV8. Okrem volania môžu diváci využiť aj SMS CHAT.

Technické parametre pre príjem TV8:
Družica: Astra 3A (23,5°E)
Frekvencia: 11895 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódované: nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. je tam aj ďalší spevák a dlhšie ako Mojsej je to Jakubec! Videli ste to? Ich treba dať dokopy to by bola šou

  2. ___ Ach Branko Mojsej nas….Mozem tu napisat,ze ked sme ta kukali,sme sa hanbili aj za teba ! Ani neporozumiem ocom bola tato tvoja terapia a vsetko to bolo hrozne,hrozne trapne….A dnes? Tesili sme sa vecer na teba a ty nebudes na obrazovke….juj,,,zase ta nacapali ozrateho za volantom a tvrdil si ze abstinujes….Nakom sa dnes vecer ideme bavit? SKLAMAL SI CELE SLOVENSKO,,,potrebujeme ta naspat na obrazovku !!!

  3. Brano ,nedavaj nikdy na reci,ludia toho za cely svoj zivot narozpravaju do bludu, obdivujem Ta,malo kto dokaze takto verejne rozpravat s cudzimi ludmi a ty,co su schovani su frajeri,tak nech si kecaju,zi si svoj zivot a nech Ti ho nik nekazi,prajem vsetko dobre,nech sa Ti dari,malu poznamku :v tej svojej relacii skus viacej zahrat,bude veselsia,je to mile,pozdravujem.

Komentáre už nie sú povolené.