Reklama

freeSAT by UPC Direct: MTV Rocks, MTV Dance a VH1 Classic už len z novej frekvencie

Po tom čo ukončila spoločnosť UPC DTH s.á.r.l, prevádzkovateľ satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct šírenie programu Nickelodeon zo svojho transpondéra na satelite Thor 5 (0,8°W), frekvencii 12 265 MHz, ukončila aj šírenie hudobných staníc MTV Rocks, MTV Dance a VH1 Classic.

Prečítajte si tiež: freeSAT by UPC Direct: Nickelodeon už len z novej frekvencie
Pokračovanie nižšie:


Hudobné stanice MTV Rocks, MTV Dance a VH1 Classic sú aj naďalej dostupné predplatiteľom, avšak už na novej frekvencii v rámci multiplexu MTV Networks. Okrem toho bolo ukončené aj šírenie programu Comedy Central z pôvodných parametrov, ktorý je určený pre maďarský trh kde spoločnosť UPC DTH s.á.r.l. pôsobí pod značkou UPC Direct.

Zmena technických parametrov sa netýka zákazníkov, ktorí majú satelitný prijímač dodávaný priamo satelitnou platformou freeSAT by UPC Direct. Stanice sú pre týchto zákazníkov dostupné na nasledovných programových pozíciách: 133 – MTV Rocks , 135 – MTV Dance, 138 – VH1 Classic.

Zákazníci s vlastným satelitným prijímačom, ktorí majú od spoločnosti UPC DTH s.á.r.l len dekódovaciu kartu musia vyhľadať dané programy buď automaticky, alebo manuálne podľa nižšie uvedených technických parametrov.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 226 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať