Reklama

Markíza presúva turecký seriál Sultán na TV Doma

Komerčná televízia Markíza dnes nečakane zrušila vysielanie nového tureckého seriálu Sultán, ktorý uviedla na obrazovky v utorok 20. decembra 2011. Informuje o tom samotná televízia priamo vo svojom vysielaní.
Pokračovanie nižšie:


„Zmena programu dnes večer: 20:00 komédia Miss špeciálny agent. Pokračovanie seriálu Sultán uvidíte už čoskoro na obrazovkách televízie Doma.

Seriál tak po ôsmych dňoch od svojej premiéry presúva TV Markíza na svoj sesterský kanál TV Doma. Dôvod zmeny zatiaľ Markíza oficiálne nekomentovala, pravdepodobne to má však za následok neočakávane nízka sledovanosť seriálu.

Ústrednú postavu v seriály Sultán stvárnil charizmatický Halit Ergenç, ktorý si u nás spolu s krásnou Bergüzar Korel získali popularitu vďaka mimoriadne úspešnému seriálu Tisíc a jedna noc.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mna osobne to sklamalo, že sultana presuvate na kanal DOMA . Ja osobne ho nemám a tak nebudem moct sledovat tento historický film. Je poucmý co sa týka dejin pre deti. i ked nase skolstvo je na otrasnej urovni. takýmito filmami je to lepsie sa pre deti ucit dejiny. Vlastne aj nase dejiny, Samozrejme taký brak ako panelak alebbo kosti alebo NCIS a ine otrasne filmy maju zelenu. Ludia co pracuju celý den ako ja si radi pozru sultana. Ale dali ste to v case sviatkov, lyzovaciek a podobne. Mali ste to dat po 9.1. vtedyje už všetko v stereotype. No co už neostava mi nic ine len cakat alebo si zistiti kedy a na akom kanale to budu vysielat cesi.

  2. Mna historicke serialy a filmy moc nebavia, tak tuto zmenu som privítal aj ked TV Markizu moc nemusim… TV Doma? Ved tu je mozne sledovat uz aj cez klasicku antenu.

  3. Rozhodnutim Markizy som tak isto sklamany, serial mal podstatne vyssiu uroven ako Tisic a jedna noc, bol postaveny na historickych faktoch a odkryval nam cast dejin, ktorej sa ziadna filmova a serialova tvorba dlho nevenovala…takze verim, ze manazment Markizy svoje rozhodnutie este prehodnoti a vrati serial na Markizu a do hlavneho vysielacieho casu kam nepochybne patri.

  4. Prekvapilo ma presunutie seriálu, je zaujímavý hlavne preto, že odhaľuje časť histórie, ktorá je určite zaujímavejšia ako tie sústavne opakované filmy, ktoré už poznáme naspamäť. Radšej presuňte alebo radšej ukončite tie hlúpe nekonečné slovenské seriály typu Ordinácia… a pod. , nemajú žiadny zmysel !!!

  5. Moc ma prekvapilo presunutie tohto serialu -plne súhlasím stým názorom ,že radšej ste mali presunúť niektoré iné nekonečné seriali ako tento :-((

  6. joooo……. konecne aj slovaci prestali na -nevhodné slovo- telenovely :DDDDD a strasne sa smejem na tych kravinach co trepete ze historicky serial, ti nasi krasni turecki kamosi vyvrazdili polovicu slovenska znasilnovali zeny a tahali setkych mladych do tej ich -nevhodné slovo- krajiny kde ich cvicili za nelutostnych zabijakov a tu je -nevhodné slovo- sultan vyobrazeny ako milujuci dobry clovek……
    nemam ani 15 a uz vidim ako hlboka je -nevhodné slovo- naseho naroda

  7. Pre vsetkych, ktori chcu sledovat tento serial na ceskej TV, vysiela ho Barandov. Kto chyti tuto stanicu, nie je odkazany na Markizu, ani na Domu.

  8. myslim ze tymto prisla markiza o mnoho divakov….velmi ma sklamala…a som si ista ze vacsina somnou suhlasi…..a nech si markiza nemysli ze pustanim americkych brakov ako miss specialny agent ktori uz vsetci videli 1000 krat ziska vacsiu sledovanost….heh dost smiesne a hluuuuupe!!!!

  9. čakali sme dnes Sultana a nič,neviem prečo ho preložili,podla mna je to vynikajuci serial asi lepši ako tisic a jedna noc,krasne kostymi a všetko okolo toho….Markiza hanbi sa

  10. Markíza s jej manažmentom je otrasná televízia.V honbe za sledovanosťou v konkurencii s ostatnými kanálmi robí všetko pre to, aby bola vždy tá najlepšia,aby mala tú najlepšiu divácku sledovanosť pritom na divákov paradoxne kašle.Meniť pravidlá počas vysielania,nedodržiavanie vysielacích časov jej dobré meno nerobí.Ak je seriál Sultán zlý,nemali ho kupovať.Ak si ale myslia, že donekonečna vysielané seriály Ordinácia v ružovej záhrade a tiež Farmár obohatia našich divákov a pozdvihnú ich kultúrnu a duchovnú úroveň,tak sa hlboko mýlia.Vyzerá to tak, že sa Markíza o to ani nesnaží,ide jej len o časté zaraďovanie stupidných reklám do programov.

  11. hrozne stale daco vymyslate cakala som na serial ale som sa nedockala mohli ste dat vediet skor ze to rusite nie vtedy ked uz sadam k obrazovke opakujete filmy ktore sme uz videli a nemame co pozerat

    .

  12. Len jednu otázku mám, tie príspevky sem píše niekto z Markízy na príkaz vedenia alebo ste všetci retardovaní?

  13. Vážená Markíza tiež sa pripájam k ostatným sklamaným ĺuďom čo očakávalo dnes seriál. Dnešný večer u nás prebiehal prepínaním gombíkov na ovládači s domy späť dúfajuc,ze seriál dnes pokracuje. Žial nestalo sa. Som jeden s tých čo ma seriály nebavia no zázrakom ma toto prekvapilo. Verím, ze po sviatkoch sa to opäť zmení na pôvodnú televíziu a pritiahne viac ľudí k obrazovke. No a zároven dúfam,že do nového roka si tolko reklám odpustí. Veď človek zaspí a čo mám potom s filmov a iných programov. V tomto si berte príklad s komerčnej televízie – STV.

  14. Drahý mino6 nikto tu nieje retardovaný a markíza si sem sama neprídava príspevky! Nemusíš hneď každého urážať! Najradšej zo všetkého mám ak tieto rôzne fóra slúžia iba na urážanie ľudí. Je to smutné. Taktiež musím vyjadriť svoje sklamanie, že dnes sa Sultán nevysielal. Som nemilo prekvapená, že ste seriál presunuli na Tv Doma a bohvie kedy sa znovu začne vysielať. Že vraj je to kvôly nízkej sledovanosti?? Drahá Markíza neskláňajte hneď hlavu veď seriál začal len pred nikoľkými dňami a diváci si musia okukať dej. Nemôžete hneď chcieť mať super sledovanosť, ktorá sa podľa mňa určite dostaví keďže tento seriál je nielen podľa mňa ale aj podľa viacerích krásny. Takže hlavu hore. Ešte sa musím vyjadriť pre tých ktorí dokážu len urážať aby sa trošku spamätali. Ľudia budú radšej pozerať 5 alebo 6 rokov dookola nejaký Panelák alebo Ordináciu? Typická Slovenská nátura. Nie aby ste boli radi, že televízie obmieňajú svoje seriály novými ale ešte aj nádavate! Veď samozrejme, nadávate ak pozeráte na otrepané filmy a nádavate aj na nové filmy či seriály! Kto vám má vyhovieť? Prepáčte ale hanbite sa…

  15. Dobrý deň,
    som veľmi sklamaná presunutím vysielania seriálu na TV Doma. Tv Markízu som nesledovala okrem spravodajstva takmer vôbec kvôli už spomínaným dôvodom v predchádzajúcich komentároch (nezaujímajú ma nekonečné seriály s nemožným výkonom hercov s bratislavským alebo maďarským prízvukom, reprízy seriálov alebo samé násilie v kriminálkach). Tento seriál som si obľúbila, pretože okrem perfektných výkonov hercov, dobrej réžie, kostýmov, gradácie deja, ale aj dabingu, je možné spoznať pohľad na dejiny aj z inej strany, ako z pohľadu kresťana z Európy. Aj keď sa o pár storočí „sekli“ pri vpádoch Tatárov a Turkov do Európy. Asi ťažko by kúpil sultán Sulejman 250 ročnú otrokyňu z Ukrajiny od Tatárov. 🙂

  16. Dobrý deň

    Som veľmi sklamaná z presunu Sultána na TV Doma,.Ja osobne TV Doma nemám.Dávali ste tam jeden normálny seriál aj ten zrušíte je to smutné.

  17. Veľmi ste ma sklamali Markíza, myslíte si ,že Ordinácia je výhra? alebo máte len na samé reprízy? Markízu teda nemusím čakala som tento serial ale čo už. Markízu názory divákov akosi nezaujímajú.

  18. Mila markiza
    Mozem Vam poveda,ze sklamanie ktorre som vcera prezila bolo zle sultan je velmi krasny serial a vzdy sa s manzelom tesime na jeho dalsie dieli.Ale nie vy ho presuniete mozem Vam povedat ze jste nas velmi sklamali a ze dufam,ze serial znova spustite na tv markiza.Dakujem Vam

  19. Markíza môže už aj pokojne krachnúť. Televízia ktorá bez vysvetlenia oberie diváka o zážitok si nezaslúži jeho priazeň.

  20. S presunutím plne súhlasím a som rád že takto sa Markíza rozhodla už mám týchto trápnych seriálov až pokrk, herecké výkony sú uplne na bode mrazu, to že sem tam povie niečo z historiou neznamená že to je postavené na historických udalostiach, a este do toho každých 15 min reklamy z tým jeho bradatých ksichtom s tupým výrazom a pohladom do dialky ktorý trvá asi 5 minut. Ak toto ma byť podla niekoho poučné pre deti to nech radsej idu von na ulicu aj tam sa naučia viac ako z tohto braku !. Samozrejme Ordinacia a dalsie podobne serialy uz idu tiez riadne na nervy bolo by skvelé ak by to presunuly všetko tam. Doma sa dá chytiť už aj na celkom obyčajnej antene len sa stým treba pohrať alebo ich kontaktovať s naladením a tam nech si to pozerá kto chce.

  21. Ano aj ja sa pripajam som z toho znechutena, ze markiza odstranila Sultana na tv Doma.Ja zijem v Cechach a tv doma tu nemame…Sultana mozem pozerat aj na tv Barrandov, ale nakolko som Slovenka a zboznujem nas slovensky dabing tak som to chcela pozeravat na markize…ako vidim je tu dost ludi, ktori su sklamani z rozhodnutia markizy a prave tymto cinom prichadzaju o spominanu sledovanost…dufam, ze Sultan sa opat vrati na obrazovky tv Markiza

  22. Markiza celkovo je mizerna televizia, ale pri tom vybere co na Slovensku mame pokial chcem vecer zapnu telku niekedy nemam na vyber. Preto nastastie aspon stiahli tento brak, vysielat dva diely nekonecnych telenoviel za sebou kazdy vecer ako hlavny program je nehorazne! Ok, nahradny program co dali tiez nie je nic moc, ale vzdy lepsie ako Sultan. O vzdelavacom prinose ako sa tu pise nemoze byt rec, ked sa to niekomu paci, ja som za, na to je predsa Doma, aby tam podobne veci bezali kludne aj non stop. Ruzove romanticke pribehy, stare americke „based on true story“ a telenovely. To by malo byt na Doma. Ale na hlavnej televizii nech aspon raz za cas ide nieco sledovatelne.

  23. Markíza si robí s divákom, čo sa jej zachce. Najskôr „šachovala“ s vysielaním Tisíc a jednej noci počas leta, kedy sa jednoducho rozhodla prerušiť seriál na týždeň. Čo spravil vynaliezavý slovenský divák? Prepol na Novu. Teraz zasa presúva Sultána na iný kanál a ani pánboh nevie, kedy sa tak udeje. Čo urobí vynaliezavý slovenský divák? Prepne na TV Barrandov. Dík, Markíza, zbožňujeme vás !!!

  24. Jsem divačka televize markíza jsem z čech a hodně ji sleduji ovšem ted mě hodně naštvala že přesunula SULTANA na tv DOMA kterou já nemám.Zvykla jsem si na slovensky dabing u nás v čechách se vysílá taky a tím jsem donucena se dívat u nás a zvykat si na nový dabing ,sledovala jsem i tisíc a jednu noc na Markíze než u nás na Nově byl lepší.Jsem zklamaná že se Markíza tak chová k nám divákum je málá sledovanost tak to šoupnem jinam u nás v čechách jsem to nezažila jedině se změní čas vysílání.

  25. Je to náhodou pekný seriál, dá sa pri ňom večer oddýchnuť. A to je práve to, čo dnešná žena po celodennom strese: zamestnanie-domácnosť – problémy
    všade. Pri tomto seriáli som vypla a sledovala. Sú lepšie krváky a bezduché americké seriály, ktoré sú ešte podfarbené pre istotu smiechom?

  26. Slovenský národ je fakt -nevhodné slovo-. Nikde tie blbé turecké telenovely tak nežerú,ako u nás. Dúfam že Markíza začne konečne vysielať niečo normálne,nie také braky ako,takto sme si doma pomenovali tých Vaších tureckých hrdinov.

  27. po dlhych rokoch nieco normalne na obrazovkach. film ako sultan by mohol konkurovat aj najvacsim velkofilmom ktore kedy boli natocene. bohuzial divaci su uz vymeteni z filmov v ktorych prevazuju efekty a sexualne sceny za ktorych by sa nemuseli hambit ani pornoreziseri. markiza je na omyle ked si mysli ze tento film nezaujal divakov. tento film zahrna v sebe vsetko co historicky film ma mat. su tam herecke vykony na ktorych herci zo serialu ordinacia alebo panelak nikdy mat nebudu. kostymi kopiruju obdobie v ktorych sa dej odohrava a slovakom bytiez nezaskodilo nieco vediet o dejinach europy a dozvediet sa o tom ze nie janosik bol najvacsi dobyvatel alebo nejaky kral. ale co ine sa da ocakavat od komercnej televizie ktoru riadia homosi a narkomani.

  28. Súhlasím s Brunom.Fakt bolo to od markízi hnusné.Tešila som sa na Sultána strašne ma zaujal tento seriál a z nicoho nič ho prestanete vysielat.Čo ste to za televíziu len kôli blbej sledovanosti.Chcela by som Vás týmto aj poprosiť aby ste spustili napat Sultána a nikde ho nepresúvali.Podla mna ta sledovanost urcite narastie ak Vám ide len o nu.Ďakujem!!!!!!!!!!!!

  29. Včera som sa celý boží deň tešila na večer, kedy pôjde v televízií SULTÁN. A čo ma čakalo, keď som si sadla a zapla televíziu?! V spodnej časti obrazovky sa posúvali titulky, ktoré oznamovali, že SULTÁNA presúvate na Tv Doma… A viete čo sa mi stalo?! Po líci sa mi kotúlala jedna pekne veľká slza, ktorá bola taká horúca, že mi na líci skoro dieru vypálila… PREČO STE NÁM TO UROBILI? Niektorý máme SULTÁNA radi a chceli by sme ho aj naďalej pozerať. Keď ho nechcete vysielať prečo ste s ním vôbec začali? Teraz budem musieť pozerať tú otrepaninu Sexi pistols…Kto to má vydržať pozerať stále to isté…? Som z Vás sklamaná-naozaj! Mohol by mi aspoň niekto prosím povedať kedy to bude na Tv Doma? ĎAKUJEM!!!!!

  30. Tým, že Markíza zrušila vysielanie seriálu Sultán a presunula ho na stanicu Doma sa Markíza zaradila medzi neseriózne stanice. Nám káblová televízia neponúka stanicu Doma a tak je to aj v mnohých iných prípadoch. Markíza tým stráca sledovanosť. Sklamala ma.

  31. ahojte.tiež sme sklamaný z markízy,sultán je krásny serialovy film,ale vašim rozhodnutím neodvisielat ho,sme si znova pozreli panelák…

  32. Presúvanie programov podľa ľubovôle televízie sa mi vo vzťahu k diváckej verejnosti zdá ako veľmi nekorektné. Človek, ktorý si už rozpozerá nejaký seriál a nájde čas na jeho pravidelné sledovanie, sa cíti oklamaný takýmito iba „pre televíziu vhodnými“ presunmi, čo potvrdzuje, že pre túto televíziu nie je divák – kto je na prvom mieste!!!.
    Niečo podobné sa stalo s „Úbohou Nasťou“ – neviem ktorá televízia to vtedy spravila – ale bolo nehorázne prerušiť vysielanie rozbehnutého historického seriálu.
    Svedčí to o nekorektnosti televízie voči divákovi, čo ma iba stále viac a viac presviedča túto televíziu vôbec nesledovať:-)

  33. som veľmi sklamaná najprv diváka naladite,aby pozeral vašu televíziu a potom bez upozornenia zmenite program a vysielate americke filmy, ktoré sme už vo vašej televízii videli 1000 krát , to je ozaj kraásny pristup k divákovi l

  34. moja manželka je nesmierne sklamaná, že nejaký primitýv zrušil resp presunul seriál Sultán. Určite je v tom niečo úplne iné a pravdepodobne nejaký americký konkurent uplatil Markízu aby sme pozerali ich smiešne neskutočné filmi, ktoré s realitou nemajú nič spoločne…

  35. Magorská TV pokud zruší rozkoukané seriály tak jí můžu odladit ze satu.

  36. Mna ste tiez velmi sklamali.Vzdy som sa v robote tesila, ze ked pridem domov vecer urobim si pohodlicka a budem pozerat Sultana.tesila som sa velmi na dalsie casti.Teraz uz ani v archive nebude bo Doma ho tam neda. 🙁

  37. Konečne historický seriál, niekto múdry rozhodol o jeho prerušení, je to trápne! Bol to prvý seriál,na ktorý som sa tešila!
    Helena

  38. Konečne zasa jeden krásny historický seriál, v ktorom máme možnosť vidieť Osmanskú ríšu z inej strany. Sťatie vyslanca Uhorským kráľom sme draho zaplatitil. Že nemá úspech ? To je skôr chyba Markázy, ktorá pri Tisíc a jednej noci s nami „hnusne zakývala“ a taktiež umelým znižovaním kultúrnej úrovne národa zaraďovaním primitívnych amerických sitkomov v ktorých sa na obrazovkách prezentujú slaboduchí hrdinovia s umelým smiechom v pozadí. Je smutné že sa k tomu priadala aj STV sitkomom o Zite a dali sa na to aj herci, o ktorých som si myslela že majú nejakú umeleckú úroveň. Nuž, zostáva nám ešte Barandov. A bieda v kultúre STV, Markízy a ich satelitov bude klesať až na úplné dno. Ale o to ide. Veď kultúrnym a inteligentným ľuďom sa vládnuť nedá, iba blbcom.

  39. Konečne jeden krásny historický seriál. Máme monosť vidieť Osmanskú ríšu z inej strny. A že vraždili a znásilňovali, to je predsa historický fakt asi taký, ako keď svätá inkvizícia vraždila po celej Európe. Za zavraždenie vyslanca sme draho zaplatili. Nahradenie primitívnymi americkými filmami, ktoré už išli x-krát je bieda kultúry. Nuž ale čo, umelé znižovanie kultúrneho a umeleckého cítenia občanov je „výhodné“. Predsa inteligentným a vzdelaným ľuďom sa vládnuť nedá, treba narobiť primitívov, ktorí sa rehocú na retardovaných hrdinoch kde v pozadí znie umelý smiech. Je smutné, že na také niečo – typu Zita – sa dali aj herci, o ktorých som si myslela, že majú úroveň.

  40. Pardon, preklepy boli spôsobené tým, že som naštvaná !

  41. Ja som veľmi rada že sa seriál presunul, račej si pozriem dobrý film ako seriál, ktorý má milión častí, a nedá sa na to ani pozerať.

  42. Oni nie sú normálni!!!! Veď to bolo lepšie ako Tisíc a jedna noc!!! A teraz podľa mňa bude väčšina pozerať Domu!!!!! :((

  43. Aj hja som sklamana, mne sa serila velmi pacil, pozerala som ho kazdu cast a odrazu serial stiahnu …ako dost nefer voci tym ktory ho mali rozpozerany, aspon mohli teda hned na tej dome nadviazat, tesila som sa vecer ze bude sultana oni takto….. je to pravda za sledovanostou aj cez mrtvoli…..jmarkiza sa velmi kazi, teda aspon si to myslim ja !!!!

  44. Seriál Sultán se mi velmi líbí,čekala jsem v uvedený čas na další díl,ale byla jsem velmi zklamaná, u české televize jsem se zatím s něčím takovým nesetkala.

  45. Pre johna a ostatnych podobnych.serial sultan je nahodou dobry pre vacsinu ludi.nie je to telenovela,ani historicky serial,ale serial postaveny na historickych udalostiach,ktore sa aj tak stali.je to fakt ubohe ak niekto nema ani paru o historii a robi zo seba majstra.radsej sledujte traposiny ako ordinacia. . A co sa tyka toho presunu tak je to pritiahnute za vlasy.

  46. Od pondelka ide sultán o 20.00 na TV Doma. Konečne niečo iné ako Panelák.

  47. Sultán je seriál ,ktorý je romantický a ukazuje to najlepšie z arabského štýlu a kultúry. Veľmi dobre sa to sleduje keď chcem relaxovať Možno sa čo to aj poučím, lebo Turci boli 40 rokov na hrade vo Fiľakove a veľa o tom nevieme….

  48. Súhlasím s tými, čo su z toho sklamaní, že seriál Sultán presunuli na TV Doma. Ja som to tiež začala pozerat presne kvôli historickému deju, že konečne dačo iné ako obyčajné telenovely. A mne osobne sa viac páči tento seriál (Sultán) ako bola Tisíc a jedna noc. Ešte dobre, že máme aj TV Doma, určite večer budem pozerat ten seriál tam ako nejaké obyčajné sitkomy, atd… na Markíze……

  49. Ja sama mam alergiu na telenovely, no suhra okolnosti sposobila, ze som videla prve diely serialu a hoci nerada, musim priznat, ze ma zaujal. Zaujal ma tym, ze dejova linia sa drzi faktov, teda co pisali samotne dejiny. Aj skutocnost, ze ta rysavka skutocne bola Tatarmi predana do otroctva, osoba Ibrahima, Sultanovej favoritky, syna a pod. Skoda, ze derial presunuli na TV Doma. Sice tuto TV stanicu doma „chytame“, no je mimo nasho zaujmu. Sultanovi mohli dat iny vysielaci cas, resp. dat mensi casovy priestor, no mali zachovat na TV Markiza. Presunom na TV Doma sa serial este viac podpise pod svoju NESLEDOVANOST. Zaver: Zle rozhodnutie a divaci budu sledovat PANELAK.

  50. Huráááá!!!už bolo na čase..malo sa to stať už pri Šehrezáde..

  51. Podľa toho, čo televízia Markíza robí, na svojich divákov jednoducho kašle. To nikto z kompetentných nevie čítať? Ani jeden z ohlasov divákov nesúhlasí s postupom Markízy. Už by ste mohli skončiť aj s Panelákom, mnohým ľuďom už ide na nervy. Ani Diana Moorová už nie je zaujímavá, skáče z postele do postele ako kobylka a tie peniaze čo za to dostala by jej už mohli stačiť.

  52. Mne je to srdecne jedno, kde pojde serial Sultan, budem ho sledovat i dalej.

  53. Veľmi ma to nahnevalo, že Sultána presunuli na TV Doma. Čo majú robiť tí ľudia, ktorý TV Doma nemajú a ide tiež o princíp. Namiesto toho dáva Markíza samé staré opozerané filmy. To si už duplom radšej pozriem Panelák na Jojke, už len preto, že ma takto sklamali, lebo Sultán bol u mňa number one.

  54. Neviem prečo zase tento seriál skracujú ale bolo by múdrejšie keby ho dávali len raz za týždeň oko to robí Barandov neskracovať ho s tým sa totiž veľa ľudí nechce stotožniť a bolo by to zaujímavejšie našlo by sa viac priaznivcov pri sledovaní veľkofilmu…Skúste to zariadiť.Ďakujem.

  55. Nepaci sa mi to ze presunuli sultana na tv Doma.preco ste to presunuli-hm?mohli by ste to vratit na tv Markiza?ak by ste mi tomto pomhli pomoct,vopred dakujem

  56. tento seriál se vysílá na Tv Barrandov,vždy ve čtvrtek ve 20.00hod. V klidu a pravidelně.Přeji Vám krásný a klidný zářitek.

  57. Seriál Sultán se vysílá na Tv Barrandov,vždy ve čtvrtek ve 20.00hod. ve dvou dílech. Přeji klidné sledování tohoto krásného seriálu.

  58. Otrasné,čioTV Markíza už robí. Presúva , ruší programy, nedodržiava postup ralácií,ktoré sú uvedené v programoch a ani vysielacie časy. Sme veľmi sklamaní s TV Markízou. Ako učiteľka som v rámci Občianskej výchovy zadala dotaz na rodičov žiakov,aby sa vyjadrili k spokojnosti vysielania TV Markíza. Budete prekvapení,ža až 82 percen rodičoc vyjadrilo nespokojnosť s Markízou. Prosím spamatajte sa už.

  59. Tesila som sa na tento serial a ze ho budem moct pozerat i v zahranici. Cez Vayo sa to natahuje s prerusovanim niekolkokrat. Predtym so Seherezadou som nemala s tym problem ani tam.Islo to priamo z videoarchivu Markizy. Skoda. Je mi to velmi luto.

  60. Skoda. Je mi to luto, ze si tento serial nebudem moct pozriet aj v zahranici. Neviem ziadny cudzi jazyk a padlo mi tam dobre vidiet aj Seherezadu. Cez Voyo sa to natahuje tak, ze sa to neda pozerat.

  61. Markizu nezaujima nazor divaka sklamali ste vela ludi som starsi clovek ale uz ma unavuju tie vase telanoveli alebo reprizy filmov .Nemate na nieco lepsie len na same vrazdy a ze preco sa u nas tak vrazdy a prepady.Vsak tam ma terajsia mladez navody ako lupit .prepadavat a vrazdit maju sa odkial ucit hanba vam zobudte sa uz nekrmte nas reklamami a hlupimi serialmi ako ordinacia a tak…..za nase peniaze nam dajte to co chceme. SULTANA

  62. Vsetci ti primitivi, co pozerali Seherezadu, sa tu teraz vyjadruju aka je to skoda a strata, ze Sultan bude na Doma, co vam kvapka na mozog? Je to obycajna telenovela, ktora nam navyse vtlaca svoju turecku kulturu, vy ste uz ludia fakt chori? Ktory NORMALNY clovek by si utahany po celodennej praci chcel pozriet turecky serial s dialogmi typu“ miluje ma, nemiluje ma“ a toto stale dookola, vytrhnuty mimo reality? Takto sa nebavia ani ludia do zakladnym vzdelanim. Je to iba pre dochodcov a ludi chudobnych duchom. Takze zdravim vsetkych neinteligentov, co serial obhajuju.

  63. Som nesmierne rada, že sa tento pre nás Európanov nevhodný seriál presunul a najlepšie by bolo, keby sa nevysielal vôbec. Prezentovať niekoho, kto našich predkov vraždil, likvidoval našu kultúru a náboženstvo, ako dobrého človeka, je určite pre Turkov v poriadku ale pre Európana prinajmenšom scestné. Myslíte si, že v Turecku pozerajú Slovenské alebo Európske seriály? Kdeže! Mám s Turkami skúsenosti! Televízia je výborný spôsob postupnej islamizácie Európy. Najprv romantický seriál a teraz chvála islamu. Čo bude pokračovať! Čudujem sa vám, ľudia, že ste takíto zaslapení. Prečo pre nás nikdy nie je dobré to naše, ale opičíme sa za druhými.
    Markíza prosím už žiadne islamské seriály!

  64. sulejman ma zaujal no nerozumiem tomu večne oneskorenemu začiatku .tu kalkulačku,ktora počita dlžku času pre reklamu pred začatim akehokolvek programu mate asi pokazenu spravte s tym nieco.miesto jedneho dielu rozdelte ho na dva diely a medzi nich dajte reklamy aby si prisiel na svoje aj ten koho tie sprostosti zaujimaju.no dufam že uvedeny cas pre reklamu dodrzite da sa využit na niečo rozumnejšie.ešte niečo o vydeoarchive.rad by som vedel načo je potrebne registrovať sa ak chcem si prezrieť videoarchiv pripada mi to ako lustracia divakov tajnou službou.žiadna slovenska,ceska ani nemecka tv to nevyžaduje je to pre mna zbytočne tukanie do klavesy a strata volneho času ktory viem vyuzit lepsis pozdravom vas divak.

  65. ja som velmi sklamana ze nemozem sledovat sultana lebo nemame TV domu a bola bi som velmi velmi rada kebi ten serial zasa presunuôli na TV markiza

  66. Stale nepochopili, ze ich JOJ predbieha, kedze su stale i ON-LINE LIVE, a hentakzma presunm skoncili ste !
    ZBOHOM MARKIZA

  67. Ja som z tohto velmi sklamaná…tento serial bol aj je pre mna ten najlepsie…hlavne tie perfektne herecke vykony ale aj ine veci ma k tomuto serialu uz id zaciatku pritahovali!!! a markiza sa moze HANBIT! zrusit takyto skvely serial to je neospravedlnitelne!

  68. som tak isto sklaman ze ste presunuly serial na tv doma ,,, vsak nie kazdy ma tv doma napriklad nasa bytovka nikto nema nemame taku kablovku a verim je ich viac co nemaju ,stale davate do oklo tie iste filmi aj dvakrat do mesiaca jeden tyzden joj druhy tyzden markiza a stale to iiste ani ziadne komedie nic nedavate ,pametam sa ked ste stale davaly telenovely vseliake bolo sa na co tesit aj zeni co su na md boli radi ze si pozru nejaku telenovelu o 17 tej to bolo nieco ine a teraz nic len to iste uz konecne nieco ovisielajte lebo tak to isto vas nebudu sledovat mvase filmy a nevem co jedine na co sa divam je modre z neba dakujem

  69. Na TV DOMA má seriál SULTÁN vysokú sledovanosť. Nehodlá TV Markíza presunúť tento seriál na svoj kanál? Myslím že be to neobanovala. Veď premiéra seriálu SULTÁN by mohla byť na TV Markíze a repríza na TV Doma.
    ALE PROSÍM PO DVOCH DIELOV PO SEBE. Veď seriál má len doteraz 42 dielov tak koľko to budeme po jednom dieli pozerať?

    1. Presun na TV Markíza sa neplánuje. Očakáva sa však presun z 20:00 hod. na 21:00 hod.

      http://www.satelitnatv.sk/2012/01/20/druhy-dych-od-6-februara-uz-o-20-00-hod-na-tv-doma/

  70. pripajam sa aj ja k ostatnym divákom-je to neseriozne,začat serial a potom
    ho predčasne ukončit.Ja psobne mam rada historické serialy.nie tie rozne braky!

  71. nechapem prečo sa to nezobrazuje čo pišem-stotožnujem sa s
    predcádzajucimi komentarmi

  72. Aj keď je televízia Markíza a TV Doma jedna neberie ohľad na diváka pre nich je v prvom rade zisk a platy pracovníkov TV až potom diváci.Skúste ich prestať sledovať možno sa umúdria!!!!??????

  73. Markiza trapna…to jej vedenie…nech zacnu robit nieco ine…JOJka je uz uplne inde,dakujem

  74. Mila markiza,vzdy sa tesime s manzelom a mnohymi znamymi na kazdy diel
    serialu,ktory je zaujmavy tym,ze je o historii,plny prekvapeni.O malej sledovanosti nemoze byt rec,ked davate takmer viac reklan,ako filmu.Nakoniec sa nebude dat na markize nic sledovat.Dufam,ze serial znovu
    spustite

  75. Dobrý večer TV- Markíza náhodne som našla tieto príspevky a vidím ,že viacerý lúdia sú nespokojný s tým ,že ste prehodili vysielanie seriálu ,,Sultán“ neviem prečo ???? ale mala som pocit ako keby ste ten seriál odsunuli pre názor p.Studenkovej ,že chceme radšej pozerať cudzie seriáli ako našich Slovenských hercov. Je to aj pravda ,lebo tie naše ako keby ani nemali dej ,ani hlavu a hlavne každý si hrá svoje ako nasilu bez citu a filmového chcenia !!! tie Turecké seriáli sú fakt dobre spracované ,keď človek prežíva s tým seriálom aj cez deň,cely deň pracujem až do večera aby som čim skôr sadla k telke na seriál Sultán ,preto Vám aj tak ďakujeme ,že ste ho dali aspoň na TV -Doma .Ale keď ste svoj právna televízia ,tak ste nemali ustúpiť !!! Ďakujem

  76. Dobrý den, chci upozornit všechny diváky,kteří se dívají na telku Doma, hlavně na sultána,že reklama převažuje film počítala jsem min.kdy běží film ten nemá ani 7min. a ouvej reklama 10 i více do hodiny je to 5x, tak si spočítejte,jak dlouho běží film. To je televize založená pouze na reklamě. Můžou se stydět jak podvádějí slušné lidi. Vždyt se dá vydělat i slušným přístupem.Filipa

Komentáre už nie sú povolené.