Reklama

FreeSat by UPC Direct mierne upravuje akciu: Inštalácia zdarma

Satelitná platforma freeSAT by UPC Direct s účinnosťou od dnes 22.11.2011 upravuje pôvodnú akciu: Inštalácia zdarma o ktorej sme vás už informovali na našom portáli SatelitnaTV.sk minulý mesiac.

Platforma freeSat by UPC Direct bude prispievať všetkým svojim novým zákazníkom, ktorí si objednajú službu freeSAT medium (11 €/mesačne) sumou 30 €, alebo službu freeSAT medium (11 €/mesačne) spoločne s balíčkom freeSAT plus (4 €/mesačne) s viazanosťou na 12 mesiacov sumou 60 € na inštaláciu satelitného kompletu. Akcia je platná do 31.1.2012.
Pokračovanie nižšie:


Pod inštaláciou sa rozumie príjazd technika, nastavenie a montáž satelitnej paraboly. Nejedná sa o zariadenie ako parabola, LNB konvertor či koaxiálny kábel.

Komentár redakcie:
Platforma freeSat by UPC Direct rozšírila, tak pôvodnú akciu: Inštalácia zdarma platnú zo 17.10.2011 aj na samostatnú službu freeSat medium (11 €/mesačne), ktorá určite vyhovuje viac zákazníkom než spoločná služba freeSat medium + balík freeSat plus (15 €/mesačne) ako bola pôvodne nastavená táto akcia.

Pri 12 mesačnej viazanosti za minimálny mesačný poplatok 11 € tak zákazník získa dekódovaciu kartu + satelitný prijímač za 5 € (aktivačný poplatok) + inštaláciu zdarma. Jediné čo si musí zákazník kúpiť je satelitná parabola, LNB konvertor a koaxiálny kábel.

Mohlo by vás ešte zaujímať