Reklama

CS Link má 700 tisíc aktívnych kariet

Spoločnosť Media Vision, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu CS Link má v súčasnosti približne 700 tisíc aktívnych kariet. Pre náš portál SatelitnaTV.sk to povedal Jan Hataš, sales manager zo spoločnosti Media Vision.
Pokračovanie nižšie:


Ako nám ďalej prezradil, platforma má aktuálne približne 100 tisíc zákazníkov, ktorí majú aktivovaný jeden z platených balíkov.

Platforma CS Link má tak v porovnaní so sesterskou platformou Skylink o približne 900 tisíc aktívnych kariet menej, keďže platforma Skylink má podľa najnovších informácií, ktoré sme vám už priniesli na našom portály, aktivovaných 1,6 milióna kariet.

„Cryptoworks karty sú samozrejme väčšina“, dodal Jan Hataš so spoločnosti Media Vision k počtu kariet Cryptoworks/Irdeto.

CS Link nemá v ponuke tkz. prechodné karty ICE, novým zákazníkom už ponúka iba karty IRDETO. Cryptoworks karty sa už nedistribuujú, aktuálne je možné ešte získať v predajniach posledné kusy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Všetko krásne, na ani Skylink a ani CS Link neponúkaju divákovi regionálne televízie, a tak divák prichádza o info z regiónu a lokálu.
    Tieto platformy sú tak drahé pre lokálneho a regionálneho vysielateľa, že si ich nikto nemôže dovoliť

    1. Všetko je to o financiách. Skylink/CS Link ponúkajú bezplatné programy z toho dôvodu, že za ne neplatia kapacitu na satelite. Každá regionálna televízia ktorá by chcela vysielať v daných platformách by si musela zaplatiť kapacitu na satelite sama.

  2. Není pravda že by byly neplacené programy u těchto platforem zdarma jen proto, že si dané TV hradí vysílání sami jejich poskytovatelé! Tady jste se, milá redakce, poněkud přestřelili! 😉 V některých případech to opravdu platí, v některých případech se sat. platforma o náklady na distribuci signálu dělí s poskytovatelem TV a v některých případech to platí platforma celé sama (a třeba ještě za šíření platí poskytovateli TV)..

    1. Áno, máte pravdu. Výnimkou je TV Nova a u CS Linku naviac aj Prima HD. Vo všeobecnosti však toto pravidlo platí. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.