Reklama

CS Link: Aktivácia samostatných programov len cez zákaznícku linku

Satelitná platforma CS Link zrušila aktiváciu samostatných programov prostredníctvom webovej stránky, informovali sme vás o tom už v našej predchádzajúcej správe z 19. mája 2011: CS Link robí potichu zmeny – zrušil samostatné predplatné programov.

Ako nás však informovalo niekoľko našich čitateľov, aktivácia samostatných programov je stále možná, ale iba prostredníctvom zákazníckej linky.
Pokračovanie nižšie:


Túto informáciu pre portál SatelitnaTV.sk potvrdil aj Jan Hataš zo spoločnosti Media Vision. Odporúčame preto všetkým zákazníkom satelitnej platformy CS Link so záujmom o samostatné programy zavolať na zákaznícku linku satelitnej platformy CS Link (zo SR 02/20 267 267, ČR 848200200).

Náš test:
Pre overenie sme volali aj na zákaznícku linku, operátorka nám tiež potvrdila, že samostatné predplatné programov nám môže aktivovať. Najjednoduchšie je podľa nás zakúpiť dobíjací kupón, dobiť si kredit na vašom zákazníckom účte a následne zavolať na zákaznícku linku platformy CS Link a nadiktovať číslo dekódovacej karty. Operátorka vám následne aktivuje samostatný voliteľný program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.