Reklama

Na slovenský a český trh vstupuje nový kanál ShortsTV HD

Spoločnosť Chello Central Europe oznámila zahájenie spolupráce so spoločnosťou Shorts International, popredným svetovým zábavným podnikom zameriavajúcim sa na krátke hrané filmy s cieľom ďalšieho rozšírenia distribúcie televízneho kanálu ShortsTV v strednej a východnej Európe.

Vďaka tejto spolupráci bude spoločnosť Chello Central Europe distribuovať kanál ShortsTV vo vysokom rozlíšení (HD) v Slovenskej a Českej republike, ako aj v Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a na Balkáne.
Pokračovanie nižšie:

Spoločnosť Chello Central Europe je cenným partnerom s úžasnou stratégiou pre miestny trh,“ povedal Carter Pilcher, CEO televízneho kanálu ShortsTV. „Dostali sme veľmi kladné ohlasy po spustení kanálu v tomto regióne s rumunským operátorom Romtelecom a je nám jasné, že moderné digitálne platformy stále viac vyhľadávajú kvalitný nezávislý filmový obsah, ktorý odpovedá novým multiscreenovým preferenciám divákov. Sme nadšení, že máme spoločnosť Chello Central Europe za svojho partnera vzhľadom k ich obrovským skúsenostiam v tejto oblasti.

Levente Málnay, CEO společnosti Chello Central Europe, uviedol: „Sme v ideálnej pozícii, aby sme pomohli televíznemu kanálu ShortsTV realizovať jeho potenciál v regióne strednej a východnej Európy. Náš tým má pestré skúsenosti so spúštaním, lokalizácií a distribúcií medzinárodných zábavných kanálov u popredných operátorov naprieč trhmi strednej a východnej Európy. Sme potešení, že môžeme so ShortsTV spolupracovať.

ShortsTV HD je prvý kanál vo vysokom rozlíšení na svete, ktorý sa venuje krátkym filmom. Stanica spustila svoje vysielanie v apríli roku 2012 a teraz ju už môže sledovať viac ako osme miliónov predplatiteľov v Holandsku, Belgicku, Francúzsku, Turecku, Rumunsku a vo východnej Afrike. Programová ponuka vo vysokom rozlíšení je rozdelená do žánrových oblastí ako napríklad „Hviezdy krátkeho filmu,“ „Najlepší z festivalov“ či „Animácia“.

Mohlo by vás ešte zaujímať