Reklama

Futbal: Slovensko – Rakúsko. Kde sledovať v TV či na internete tento prípravný zápas naživo?

Slovenská futbalová reprezentácia si dnes zmeria sily v rámci prípravného futbalového zápasu s výberom Rakúska. Priamy prenos z tohto stretnutia, ktoré sa odohrá na domácom Národnom futbalovom štadióne v Bratislave, prinesie pre všetkých futbalových fanúšikov verejnoprávna RTVS a to na svojej športovej TV stanici Šport.
Pokračovanie nižšie:

Televízny program Šport je dostupný v ponukách u všetkých káblových, IPTV, OTT a satelitných operátorov a to už od najnižších balíkov služieb v HD kvalite. Okrem toho je program dostupný tiež bezplatne z terestriálnych DVB-T a DVB-T2 vysielačov celoplošných multiplexov 3 (RTVS Šport HD) a 1 (RTVS Šport HD HEVC) po celom Slovensku. Okrem toho je možné program sledovať tiež online. Diváci tak môžu prenos sledovať bezplatne aj prostredníctvom internetu a to priamo na webe RTVS.

Začiatok futbalového stretnutia Slovensko – Rakúsko je naplánovaný o 18:00. RTVS však začína so štúdiom už o 17:30 hod..

Diváci, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť zo záznamu na RTVS Šport napr. v nedeľu 24.03. o 08:25 hod. alebo v pondelok 25.03. o 09:50 hod. či v utorok 26.03 o 15:50 hod..

Mohlo by vás ešte zaujímať