Reklama

Futbal: Nórsko – Slovensko. Kde sledovať dnes naživo v TV tento prípravný zápas?

Slovenská futbalová reprezentácia si dnes zmeria sily po sobotňajšej prehre s Rakúskom, v rámci prípravy na ME 2024 (UEFA Euro 2024), s výberom Nórska. Futbalovým fanúšikom prinesie priamy prenos z tohto stretnutia platená športová TV stanica Sport 1. Prenos nebude teda dostupný na programe RTVS Šport, ako tomu bolo v prípade predchádzajúceho domáceho zápasu s Rakúskom.
Pokračovanie nižšie:

Športový kanál Sport 1 sa nachádza bežne v platených ponukách takmer u väčšiny káblových, IPTV, OTT a satelitných operátorov a to v HD kvalite (Skylink, Antik Sat, DIGI TV, Magio Sat, freeSAT, Tango TV, Antik TV, SledovanieTV, Satro, Kuki TV, Skylink Live TV, Magio Go, DIGI Go a ďalších). Okrem toho je program dostupný tiež aj v terestriálnej platforme Plustelka. Vysielanie je v tomto prípade šírené vo štvrtom celoplošnom multiplexe (MUX 4) v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4).

Začiatok stretnutia Nórsko – Slovensko je naplánovaný dnes o 19:00. Sport 1 začína už o 18:15 hod..

Diváci, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť zo záznamu na Sport 2 v stredu 27.03. o 0:45 hod., prípadne na Sport 1 o 23:30 hod., alebo následne v piatok 29.03. o 14:45 hod..

Mohlo by vás ešte zaujímať