Reklama

Super Bowl bude dostupný naživo aj pre slovenských a českých divákov

V noci z nedele 11. na pondelok 12. februára 2024 sa uskutoční finále severoamerickej National Football League (NFL) – Super Bowl. V tomto ročníku sa stretnú San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs. Súboj budú môcť sledovať aj slovenskí a českí diváci na platenom športovom programe Premier Sport 2, ktorý je k dispozícii v platformách Magio TV (IPTV a OTT), Magio Sat, DIGI TV, Orange TV, Telly (ČR), Vodafone (ČR) a O2 TV (ČR).
Pokračovanie nižšie:

Premier Sport 2 odštartuje prenos v nedeľu predzápasovým štúdiom o 23:30 hod.. Priamy prenos zo stretnutia je naplánovaný na pondelok o 0:25 hod.. Pre divákov, ktorí nebudú môcť sledovať prenos je pripravený záznam a to nielen samotného stretnutia ale aj predzápasového štúdia a to v pondelok od 19:00.

Tohtoročný súboj o víťaza trofeja Vince Lombardiho sa uskutoční na Allegiant Stadium v Las Vegas. „Preslávené mesto hriechu ponúkne jeden z najdrahších štadiónov na svete, ktorého výstavba vyšla na dve miliardy amerických dolárov. Znovu padajú cenové rekordy za reklamy, keď tridsaťsekundový spot stojí 7 miliónov dolárov a priemerná cena lístka sa pohybuje okolo 9 000 dolárov. O polčasovej šou vystúpi napríklad osemnásobný držiteľ ceny Grammy – spevák Usher,“ prezradil moderátor Honza Štiegler, ktorý spoločne s Ladislavom Fabom odkomentuje aj samotný živý prenos.

Mohlo by vás ešte zaujímať