Reklama

Služba Disney+ pripravila vo februári viacero noviniek, vrátane kultového filmu Titanic v 4K

Počas februára prinesie streamovacia služba Disney+ dávku akcie aj smiechu. V najkratšom mesiaci roka bude mať premiéru očakávaný seriál Šógun, ktorý divákov zavedie do Japonska v roku 1600, ako aj posledná séria Star Wars: Chybná várka, ktorá prinesie rozuzlenie boja o prežitie Klonového oddielu 99. Valentínska kolekcia navyše ponúkne nádielku romantickej klasiky aj valentínskych častí obľúbených seriálov a nielen deti poteší nový krátky film od Pixaru Moje ja.
Pokračovanie nižšie:

Za zmienku stojí tiež kultový film Titanic (1997), ktorý je od dnešného dňa k dispozícii na Disney+ v rozlíšení 4K (UHD). Predplatitelia si odteraz môžu vychutnať film Jamesa Camerona, ktorý bol ocenený jedenástimi Oscarmi, do najmenších detailov v rôznych jazykoch, vrátane českého dabingu, alebo slovenskými titulkami.

Súčasne s filmom Titanic je na Disney+ dostupný aj dokumentárny film od National Geographic Titanic: 20 Years Later With James Cameron (2017), v ktorom James Cameron spätne hodnotí kľúčové rozhodnutia prijaté pri tvorbe kultového Titanicu. Dokument nie je dostupný s českým ani slovenským dabingom. K dispozícii sú však české titulky.

Disney+ ponúka od svojho štartu pre divákov zo Slovenska množstvo titulov z pôvodnej tvorby Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. Bežná cena predplatného služby Disney+ je aktuálne 9,99 eur/mesiac, v prípade ročného predplatného 99,90 €.

Predstavujeme budúce novinky:

Šógun [FX’S SHŌGUN] – pôvodný seriál

Seriál Šógun od FX, ktorý je pôvodnou adaptáciou románu Jamesa Clavella, sa odohráva v Japonsku v roku 1600 na úsvite občianskej vojny, ktorá rozhoduje o celom storočí. Lord Yoshii Toranaga bojuje o život po tom, čo sa jeho nepriatelia spoja proti nemu, keď sa v neďalekej rybárskej dedine nájde záhadná stroskotaná európska loď. Pri premiére 27. februára 2024 budú dostupné predplatiteľom služby prvé dve časti naraz, následne každý týždeň jedna nová časť.

STAR WARS: Chybná várka [STAR WARS: THE BAD BATCH] – pôvodný seriál

Boj o prežitie Klonového oddielu 99 v novovzniknutom Impériu sa blíži k dramatickému záveru. Pri premiére 21. februára 2024 budú dostupné predplatiteľom služby prvé tri časti naraz, následne každý týždeň jedna nová časť.

Marvels [MARVEL STUDIOS’ THE MARVELS] – film od 7. februára na Disney+

Carol Danversová alias Captain Marvel si vydobyla späť svoju identitu od despotických Kreejčanov. Keď ju povinnosti zavedú k anomálnej červej diere, jej schopnosti sa prepletú so schopnosťami jej superfanúšičky Kamaly Khanovej alias Ms. Marvel a so superschopnosťami astronautky Monici Rambeauovej, Carolinej odcudzenej neteri. Táto zvláštna trojica sa musí spojiť a spolupracovať, aby zachránila vesmír.

Suncoast [Suncoast] – film od 9. februára na Disney+

Film inšpirovaný čiastočne autobiografickým príbehom tínedžerky, ktorá sa spolu so svojou trúfalou matkou stará o brata. Popritom nadviaže nezvyčajné priateľstvo s výstredným aktivistom, ktorý protestuje proti jednému z najvýznamnejších lekárskych prípadov všetkých čias.

Mohlo by vás ešte zaujímať