Reklama

Antik rozšíril TV služby o viacero nových maďarských staníc

Klienti operátora Antik Telecom majú k dispozícii viac maďarských programov. Operátor rozšíril v tomto týždni ponuku o štyri nové stanice, ktoré sú súčasťou doplnkového balíka Maďarský balík. Konkrétne ide o programy Moziklub, Sorozatklub, Kölyökklub, RTL Otthon.
Pokračovanie nižšie:

Sme jediným telekomunikačným poskytovateľom, ktorý tieto maďarské stanice zaradil do ponuky u nás na Slovensku. Našu televíznu ponuku neustále aktualizujeme o nové kanály a rozširujeme tak portfólio staníc, ktoré môžu byť pre divákov zaujímavé. Stanice maďarskej RTL prinesú do programovej štruktúry rôznorodosť žánrov pre všetky vekové kategórie a každý si medzi nimi nájde niečo pre seba. Najmenší diváci spoznajú nových televíznych hrdinov a náročnejší diváci si vyberú z množstva seriálov a filmov v maďarskom jazyku,“ uviedol produktový riaditeľ ANTIK Telecom Vlastimil Lakatoš.

Okrem toho operátor zaradil oficiálne do ponuky aj maďarskú verziu stanice Film+. Všetky novinky sú dostupné predplatiteľom doplnkového balíka Maďarský balík, ktorý si môžu aktivovať za 3 € mesačne. K dispozícii je pre zákazníkov Tango TV, Antik TV, ako aj Antik Sat. Klientom satelitnej služby sú však programy sprístupnené iba cez internet. Aktuálne Maďarský balík obsahuje 31 staníc. Kompletnú ponuku prinášame na konci správy.

Kölyökklub je kanálom plným smiechu a dobrodružstva pre deti, ktoré sa chcú niečo naučiť aj zabaviť sa. Vďaka starostlivo vybraným programom si deti nájdu obľúbené seriály aj nových, svetoznámych hrdinov. Film+, Moziklub a Sorozatklub sú určené predovšetkým pre fanúšikov filmov a seriálov zahraničnej produkcie i maďarskej domácej tvorby. Lifestylový kanál RTL Otthon rozširuje obzory v gastronómii aj interiérovom dizajne a divákov vezme do európskych domácností i domovov vzdialených kultúr. Všetky spomínané stanice boli zaradené do ponuky maďarského balíka od 22. februára.

Aktuálna ponuka doplnkového Maďarského balíka

M1, M2, M4 Sport, M5, Duna TV, Duna World, RTL, RTL Kettő, TV 4, Story 4, Galaxy 4, TV 2, Super
TV2, TV2 Séf, FEM3, FilmBox Extra (HU), FilmBox Stars (HU), FilmBox Family (HU), ATV, ATV
Spirit, RTL Gold, Cool TV, Sorozat, RTL Három, Csaba TV, Muzsika, Film+, Moziklub, Sorozatklub, Kölyökklub a RTL Otthon.

Mohlo by vás ešte zaujímať