Reklama

V januári odštartuje nový športový TV kanál Premier Sport 3

Rodina športových kanálov Premier Sport sa rozšíri o ďalší program. Po poslednom prírastku, stanici Premier Sport 4, ktorá odštartovala oficiálne koncom októbra, sa dočkajú športoví fanúšikovia aj stanice Premier Sport 3. Nový športový program odštartuje už 1. januára 2024 a divákom chce ponúknuť tenisové turnaje ATP. Primárnym vlastníkom vysielacích práv ATP Tour pre Česko a Slovenskú republiku je český operátor Telly.
Pokračovanie nižšie:

Premier Sport 3 ponúkne divákom od svojho štartu prenosy z kompletnej sezóny turnajov ATP tour. Kanál môže odvysielať až deväť turnajov ATP Masters 1000, 13 turnajov ATP 500 a 36 turnajov ATP 250, v závere sezóny nebude chýbať tiež Nitto ATP Finals a Next Gen.

Stanica Premier Sport 3 bude k dispozícii v ČR u operátorov Telly a O2 Czech Republic. U akých operátorov bude dostupná na Slovensku aktuálne ešte nie je známe. Rokovania s operátormi totiž ešte prebiehajú.

Ak nám vysielateľ sprístupní programové plány, bude okamžite dostupný program stanice Premier Sport 3 na portáli SatelitnáTV.sk v sekcii TV program, kde už teraz ponúkame televízny program pre viac ako 200 staníc.

Pod názvom Premier Sport pôsobia na Slovensku a v susednej Českej republike aktuálne tri stanice a to Premier Sport 1, Premier Sport 2 a Premier Sport 4. Premier Sport 1 odštartoval vysielanie 9. augusta 2019, Premier Sport 2 17. augusta 2021 a Premier Sport 4 24. októbra 2023.

Mohlo by vás ešte zaujímať