Reklama

Dila Gori – DAC Dunajská Streda.  Kde sledovať odvetu 1. kola kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy?

Dnes odohrá slovenský vicemajster FC DAC 1904 Dunajská Streda odvetný zápas 1. kola kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy UEFA proti FC Dila Gori. Slovenský tím pôjde do odvety s jednogólovým náskokom po domácej výhre 2:1.
Pokračovanie nižšie:

Naživo prinesie prenos pre futbalových fanúšikov platená streamovacia služba Voyo s komentárom Andreja Zvolenského a futbalovým expertom Martinom Mikuličom. Okrem toho prenos odvysiela tiež RTVS a to na špeciálnom online streame a záver zápasu aj na televíznom programe Šport. Začiatok stretnutia je naplánovaný o 19:00.

Z dôvodu súbežne hraného zápasu Levadia Tallinn a MŠK Žilina odvysiela RTVS na Športe iba posledné minúty zápasu FC DAC 1904 Dunajská Streda. Podľa dostupných programových plánov to bude približne o 20:45. Celý prenos, od začiatku až do konca, prinesie RTVS na tomto špeciálnom online streame.

Diváci, ktorí majú možnosť prijímať maďarský verejnoprávny kanál M4 Sport, môžu sledovať celý zápas Dila Gori – DAC Dunajská Streda aj na tomto programe. Šírený je bezplatne v tamojšom DVB-T či u vybraných platených satelitných, káblových, IPTV a OTT operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať