Reklama

TV služby T-Mobile Sat a T-Mobile TV s novými názvami

Český operátor T-Mobile premenoval pred niekoľkými dňami svoje TV služby. Dotklo sa to ako internetovej T-Mobile TV, tak aj satelitnej T-Mobile Sat. K zmene došlo pri príležitosti siedmeho výročia T-Mobile TV. Od 9. mája sú už preto obe TV služby operátora dostupné klientom pod novými názvami Magenta TV a Magenta TV Sat. Cenník a ponuka služieb sa nemenia.
Pokračovanie nižšie:

T-Mobile TV vstúpila na český trh v roku 2016 s približne 130 kanálmi, aktuálne ich pod novou značkou ponúka 170 z toho viac ako 60 % je v HD či 4K. Satelitná služba odštartovala v roku 2018. Aktuálne má v oficiálnom programovom rastri 115 staníc. Kompletnú ponuku môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Magenta TV a Magenta TV Sat sú obdoby slovenských služieb Magio TV a Magio Sat. V ponuke majú bohatú ponuku staníc, vrátane športových Nova Sport 1 až 4, Premier Sport 1 a 2 či Canal+ Sport alebo Canal+ Action. Všetky služby tiež ponúkajú klientom aj Voyo Štart. V prípade českej Magenta TV však môžu službu využívať klienti maximálne až na šiestich zariadeniach súčasne (4x Smart TV, mobil, PC, tablet a 2x pre dodávané STB), zatiaľ čo v prípade Magio TV sú to maximálne štyri zariadenia. Z toho dve sú v cene služby a za ďalšie dve si už musia klienti doplatiť.

Mohlo by vás ešte zaujímať