Reklama

Slovensko – Bosna a Hercegovina. Kde sledovať v TV či na webe tento kvalifikačný futbalový zápas naživo?

Slovenská futbalová reprezentácia si dnes po štvrtkovej remíze s Luxemburskom zmeria sily, v rámci kvalifikácie na ME 2024 (UEFA Euro 2024), s výberom z Bosny a Hercegoviny. Priamy prenos z tohto zápasu prinesie pre futbalových fanúšikov iný vysielateľ. Zatiaľ čo vo štvrtok 23. marca mohli sledovať prenos iba diváci platenej športovej stanice Sport 1, tak dnešný súboj z Národného futbalového štadióna v Bratislave odvysiela verejnoprávna RTVS a to hneď na dvoch svojich televíznych programoch – Jednotka a Šport.
Pokračovanie nižšie:

Stanice Jednotka a Šport sú dostupné v ponukách u všetkých káblových, IPTV, OTT a satelitných operátorov a to už od najnižších balíkov služieb v HD kvalite. Okrem toho sú programy dostupné tiež bezplatne z terestriálnych vysielačov celoplošných multiplexov 3 (Jednotka HD a RTVS Šport HD) a 1 (RTVS Šport HD HEVC) po celom Slovensku. Okrem toho sú programy k dispozícii aj online. Diváci tak môžu prenos sledovať bezplatne aj prostredníctvom internetu a to priamo na webe RTVS.

Začiatok stretnutia Slovensko – Bosna a Hercegovina je naplánovaný o 20:45. RTVS však začína so štúdiom už o 20:20 hod..

Mohlo by vás ešte zaujímať