Reklama

TV Noe spustila svoj druhý program pod názvom Noe+

Prevádzkovateľ TV Noe spustil v týchto dňoch svoj druhý televízny kanál pod názvom Noe+. Program odštartoval oficiálne vysielanie 24. decembra o 8:00 a vysielať bude každý deň až do polnoci v českom jazyku.

Od Štedrého dňa až do sviatku Krstu Pána sa môžete tešiť na špeciálny vianočný program. Od druhého januárového týždňa vám potom ponúkneme programovú skladbu, ktorá doplní vysielanie hlavného kanála televízie Noe,“ informoval vysielateľ.
Pokračovanie nižšie:

Stanica Noe+ je šírená od začiatku prostredníctvom DVB-T vysielačov Regionálnej siete 8 v Českej republike, ako aj prostredníctvom internetu či hybridného vysielania (HbbTV). Objaviť sa tiež má aj u vybraných káblových, IPTV a OTT operátorov.

Noe+ je nekomerčný program so zameraním na celú rodinu s etickým rozmerom postavený na tradičných kresťanských hodnotách. V programovej štruktúre budú kultúrne, vzdelávacie, duchovné aj zábavné programy, ako aj archívna tvorba z hlavnej stanice TV Noe.

Spomeňme, že od 1. 1. 2023 dôjde, na družici Astra 3B (23,5°E), k zmene distribúcie hlavného kanálu TV Noe. Stanice prejde z HD na SD. Technické parametre pre príjem sa nemenia, prelaďovanie preto nie je nutné. Podrobnosti sme priniesli v predchádzajúcej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať