Reklama

Programový blok Cartoonito na stanici Boomerang

Detská stanica Boomerang, ktorú vlastní Warner Bros. Discovery, začala vysielať od septembra nový niekoľkohodinový programový blok s názvom Cartoonito. Vysielanie je k dispozícii denne od 8:00 do 14:00. Programový blok je určený hlavne pre deti od 2 do 5 rokov.
Pokračovanie nižšie:


Cartoonito ponúkne bezpečný priestor, kde môžu byť aj tie najmenšie deti samy sebou a kde sa môžu naučiť prekračovať hranice s rešpektom a empatiou. Diváci sa môžu tešiť nielen na známe postavičky a príbehy od popredných tvorcov, ale aj na nové seriály s poriadnou dávkou dobrodružstva,“ uviedol prevádzkovateľ stanice.

V septembri bude Cartoonito vysielať premiérové diely seriálov ako Tomáš a priatelia, Lamput či Looney Tunes. V ďalšom období to bude Batwheels, CoComelon či Pavúčik Lucas.

Stanica Boomerang spolu s novým programovým blokom Cartoonito je dostupná u vybraných operátorov na Slovensku a v Českej republike. Niektoré programy sú už dabované aj do českého jazyka. Zo satelitných operátorov má Boomernag v ponuke Skylink, Skylink TV pre Orange a freeSAT. Z IPTV a OTT sú to napr. Tango TV, Lepšia.TV či Sledovanie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať