Reklama

Letecké dni KSK 2022 naživo na internete aj u jedného TV operátora

Počas tohto víkendu sa konajú na východnom Slovensku Letecké dni Košického kraja 2022. V sobotu 3. a nedeľu 4. septembra si budú môcť návštevníci airshow vychutnať vzdušnú akrobaciu pilotov, výsadky, moderné armádne helikoptéry ako aj historické stroje a mnoho ďalšieho. Priamy prenos z podujatia bude dostupný ako na internete, tak aj na špeciálnom TV kanáli, ktorý je už teraz sprístupnený v programovom rastri pre klientov košického operátora Antik Telecom (služby Tango TV a Antik TV).
Pokračovanie nižšie:

Vďaka internetovej Antik TV môžu podujatie sledovať naživo diváci na celom Slovensku či v zahraničí. Aktuálne je aplikácia Antik TV k dispozícii pre televízory a set-top-boxy so systémom Android TV, Smart TV značiek LG, Samsung, Hisense, Apple TV STB a Antik STB. Dostupné sú samozrejme aj aplikácie pre mobilné zariadenia so systémami Android a iOS.

Najnižší základný balík je bez poplatku. Súčasťou bezplatného balíka je aj špeciálny kanál Leteckých dni KSK 2022. Pre sledovanie si tak stačí len stiahnuť aplikáciu a zaregistrovať sa. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v novej sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Live stream z podujatia Letecké dni KSK 2022 bude dostupný divákom v sobotu a nedeľu v čase približne od 10:00 do 17:00.

Mohlo by vás ešte zaujímať