Reklama

DVB-T2: Detský kanál v slovenčine zadarmo pre všetkých počas celého augusta

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plustelka, ako aj všetkých celoplošných vysielačov, spoločnosť Towercom, pripravil aj v letnom mesiaci august ochutnávku vybranej stanice z Plustelky. Diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény tak budú môcť až do konca augusta sledovať nekódovane (FTA) detský kanál Jojko.
Pokračovanie nižšie:

Televízna stanica Jojko patrí do portfólia JOJ Group. Pre najmenších divákov prináša iba programy v slovenskom jazyku. Počas augusta sa môžu tešiť napr. na rozprávky Požiarnik Sam, Chrumka a Čipsík, Bob staviteľ, Máša a medveď, Jahôdka a jej kamaráti, Volám sa Caillou či vlastné relácie ako Sníček a Dúhalka, Malí fidlikanti, Zabi nudu! či Rapotáčik. Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV program.

Jojko (SD/MPEG-4) je štandardne súčasťou platenej ponuky Plustelky, šírený je vo štvrtom celoplošnom multiplexe, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať