Reklama

Antik rozširuje ponuky TV služieb o nový programový balík s ukrajinskými stanicami

Antik Telecom obohacuje ponuky svojich TV služieb Tango TV (IPTV), Antik TV (OTT) a Antik TV CZ (OTT) o nový programový balík s viacerými ukrajinskými stanicami. Od septembra bude tiež dostupný aj pre klientov služby Antik Sat, ktorí využívajú príjem programov cez internet, podobne ako balík s maďarskými kanálmi.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou nového Ukrajinského balíka je 12 kanálov rodinného, filmového, dokumentárneho, športového a detského charakteru. V rámci promo vysielania budú mať všetci klienti prístup k programom z celého balíka až do konca augusta 2022, následne bude dostupný už iba predplatiteľom.

Od 1. septembra bude nový balík k dispozícii záujemcom za 2,90 eur mesačne, resp. 79 českých korún (v ČR).

Od začiatku ruskej invázie sme hľadali cestu, ako ponúknuť pre našich susedov niečo v čom sme doma a dokáže im trochu spríjemniť pobyt na Slovensku – kvalitný TV obsah v ich rodnom jazyku,“ vysvetľuje Vlastimil Lakatoš, vedúci oddelenia TV služieb ANTIK Telecom. „Po prvých – najmä spravodajských – programoch z Ukrajiny sme teraz vyskladali plnohodnotnú ponuku rodinnej zábavy pre všetky vekové skupiny – od filmu, cez detské programy až po šport.“ Ide o prvú službu takého rozsahu a kvality pre Ukrajincov na Slovensku a v Čechách. V priebehu jesene bude ANTIK ponuku ďalej navyšovať.

Ukrajinský balík obsahuje aktuálne programy Ukraine 2, Ukraine 1, Film UA Live, 36,6, NLO 2, Star Family, Star Cinema, X Sport, Film UA Drama, Kus Kus, Rybalka TV, Dacha, a Nickelodeon Pluto.

Internetová služba Antik TV ponúka aktuálne už osem programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je úplne bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu do mobilu, tabletu či smart TV a zaregistrovať sa. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka satelitnej služby je dostupná zase v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať