Reklama

Sledovanie TV pridá do ponuky v auguste Epic Drama

Prevádzkovateľ internetovej služby SledovanieTV rozšíri od augusta ponuku o seriálový kanál Epic Drama. Programovú novinku budú môcť sledovať počas celého augusta, v rámci ochutnávky, všetci predplatitelia balíčkov Základný, Štandardný a Prémiový. Od septembra bude následne program sprístupnený už iba predplatiteľom balíčkov Štandardný a Prémiový.
Pokračovanie nižšie:

Zákazníci, ktorí využívajú službu Sledovanie TV cez partnera (poskytovateľa internetu), ho nájdu v auguste v základných balíčkoch a od septembra v balíčkoch Basic, Max, Maxi, Rodinný a Maximálny.

Zaznamenali sme zvýšený záujem našich zákazníkov o prémiový kanál Epic Drama, preto sme sa rozhodli dohodnúť sa s majiteľmi práv a Epic Drama zaraďujeme do našej programovej skladby. Veríme, že týmto krokom potešíme najmä milovníkov dobových drám, historických seriálov a filmov,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Sledovanie TV ponúka klientom aktuálne tri základné balíky. Za balík Základný zaplatia klienti 7,49 € mesačne, balík Štandardný stojí 13,49 € mesačne a balík Prémiový aj s kanálmi HBO 22,49 € mesačne. K trom základným balíkom si ešte môžu užívatelia doobjednať ďalšie doplnkové balíky a služby ako Športový, Relaxxx, HBO + HBO Max, Filmový, HBO Maxpack, Maďarský balíček, Mojich 7, FilmBox + FilmBox OD, Pre deti, Dokumentárny, Šport+, FilmBox OD a Edisonline OD.

Mohlo by vás ešte zaujímať