Reklama

Česká Telly predáva športový balík už aj formou predplatenej karty

Český televízny operátor Telly začal ponúkať balík so športovými kanálmi svojej internetovej televízie už aj formou predplatenej karty. Špeciálne karty, vďaka ktorým získajú diváci prístup k viacerým športovým kanálom prostredníctvom internetu, si môžu zakúpiť záujemcovia vo vybraných obchodoch či na čerpacích staniciach.
Pokračovanie nižšie:

Športový balíček českej OTT služby Telly obsahuje celkom 19 prevažne športových staníc vysielajúcich v HD kvalite. Sledovať jednotlivé programy je možné na dvoch zariadeniach súčasne a vo všetkých krajinách Európskej únie. Nechýba ani možnosť spätného pretáčania alebo preskakovania reklám. Predplatená karta stojí 600 českých korún (24,25 €) a ponúka prístup k programom na 90 dní.

Predplatenú kartu bude možné kúpiť v rámci celej Českej republiky v predajniach Žabka, na čerpacích staniciach Shell alebo v predajniach s tlačou GECO. Na pokladničnom doklade dostane zákazník spolu s kartou unikátny dvanásťmiestny kód, ktorým si po registrácii na webe moje.telly.cz aktivuje svoj zakúpený balíček.

V ponuke športového balíčka sú kanály Premier Sport 1 a 2 s prenosmi UFC, Ligy majstrov UEFA, NFL, MLB či basketbalovej Euroligy, ďalej kanály Nova Sport 1 – 4 s LaLigou, Bundesligou, Sériou A, Ligue 1, NHL, NBA a MotoGP alebo kanály Eurosport 1 a 2 s tenisovými turnajmi, cyklistickými pretekmi a množstvom ďalších športov.

Predplatené karty Telly využívame v našej ponuke po prvýkrát. Ide o dôležitý krok smerom k zákazníkom, ktorí nemôžu alebo nechcú platiť cez internet. Teraz budú mať možnosť zakúpiť si Telly aj v sieťach kamenných predajní, ktorých počet plánujeme rozširovať,“ hovorí Jan Schöppel, šéf marketingu televízie Telly.

Programy v športovom balíku

Premier Sport 1 HD, Premier Sport 2 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Nova Sport 3 HD, Nova Sport 4 HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Golf Channel HD, Auto Motor Sport HD, FightBox HD, ČT Sport HD, ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24 HD, ČT3 HD a Comedy House HD

Mohlo by vás ešte zaujímať