Reklama

Orange TV pridá do ponuky stanicu Markíza Krimi od jej štartu

V pondelok 6. júna 2022 odštartuje na Slovensku nový televízny kanál Markíza Krimi. Ako už názov napovedá, novinka sa má zamerať na detektívnu a kriminálnu tematiku, a to najmä prostredníctvom zahraničných seriálov. Niektorí operátori už avizovali, že stanicu zariadia do ponuky od jej štartu. Po Telekome a DIGI Slovakia informoval v tomto týždni o pridaní Markíza Krimi už aj Orange.
Pokračovanie nižšie:

V Orange TV cez kábel aj Orange TV cez internet pribudne od 6. júna 2022 nová televízna stanica Markíza Krimi HD. Stanica bude v Orange TV dostupná už od balíka úrovne Basic bez akejkoľvek zmeny poplatkov, vrátane 7-dňového TV archívu,“ informoval operátor.

Markíza Krimi prinesie v prvých týždňoch vysielania seriály ako Whiskey Cavalier, Kosti, Myšlienky vraha, NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, NCIS: Los Angeles, Slečna Marplová, Mentalista, Monk, Odložený prípad, Bostonské vraždy, Profilovač, Smrtonosná zbraň či Kobra 11. Z filmov to budú Agatha Christie: Hniezdo supov, Temná tvár Brooklynu, Vražda na strednej či Sudca.

Mohlo by vás ešte zaujímať