Reklama

Nickelodeon Ukraine Pluto TV nekódovane v českom DVB-T2

V Českej republike rozšírili ponuku celoplošného DVB-T2 multiplexu 24 o ukrajinský televízny kanál Nickelodeon Ukraine Pluto TV. Vysielanie stanice je určené pre najmenších divákov z Ukrajiny. Kanál je šírený nekódovane (FTA), podobne ako stanica 1+1 a Ukrajinske Radio v DVB-T2 multiplexe 23.
Pokračovanie nižšie:

Prevádzkovateľ multiplexu 24, spoločnosť Digital Broadcasting, šíri Nickelodeon Ukraine Pluto TV v kodeku HEVC s rozlíšením 960×540 px. Pripojená je jedna audio stopa a samozrejmosťou je elektronický programový sprievodca (EPG).

Nový, voľne dostupný kanál bude možné prijímať minimálne po dobu 3 mesiacov v pozemnom celoplošnom televíznom vysielaní multiplexu 24, kde ho môže naladiť takmer 98 % obyvateľov ČR,“ uvádza Digital Broadcasting.

Nickelodeon Ukraine Pluto TV kombinuje obsah z detských staníc Nickelodeon, Nick Toons a Nick Jr.. Vo vysielaní sa objavujú napr. známe animované rozprávky ako Kung Fu Panda, SpongeBob v nohaviciach či Tučniaky z Madagaskaru. Najbližšie mesiace bude šírený tento kanál v nekódovanom režime (FTA) aj prostredníctvom družice Astra 1M (19,2°E). Do svojich ponúk ho pridalo tiež viacero slovenských a českých operátorov.

Aktuálnu ponuku DAB+ či DVB-T/T2 multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať