Reklama

Antik rozširuje ponuky TV služieb o viacero staníc z Ukrajiny, do menu boxov od operátora pribudla nová sekcia

Antik Telecom pridal v tomto týždni do ponúk svojich TV služieb Tango TV a Antik TV viacero nových staníc z Ukrajiny. Užívateľom bez boxov operátora pribudli iba stanice Nickelodeon Ukraine Pluto TV a Current Time. Majitelia set-top-boxov Antik Nano3 a Antik Mini3 získali navyše v menu novú sekciu s názvom Dianie na Ukrajine, kde okrem televízneho vysielania až 11 ukrajinských staníc je dostupné aj aktuálne textové a obrazové spravodajstvo v slovenskom jazyku. Špeciálna sekcia v hlavnom menu je k dispozícii bez dodatočných poplatkov a hneď po registrácii.
Pokračovanie nižšie:

Už pri vypuknutí vojny na Ukrajine sme hľadali cesty, ako využiť naše know-how na uľahčenie situácie pre všetkých čo utekajú zo svojho domova,“ vysvetľuje Vlastimil Lakatoš, šéf televíznych služieb Antik Telecom. „V prvých dňoch sme na hraničných priechodoch a dopravných uzloch umiestnili naše automatické požičovne powerbankov. Keďže nemalá časť utečencov si vybrala Slovensko ako svoj dočasný domov, snažíme sa im ho spríjemniť televíznym vysielaním, ktoré poznajú z Ukrajiny. Zároveň anglické verzie kanálov a spravodajstvo v slovenčine, ktoré ochotne bezplatne poskytla spoločnosť Ringier Slovakia Media prináša aj pre Slovákov obraz o neľahkej situácii našich susedov. V pridávaní ďalšieho obsahu chceme naďalej pokračovať.

Vojna na Ukrajine sa dotýka nás všetkých. Preto ju pokrývame v maximálnej možnej miere už od jej začiatku a to nielen z redakcie, ale aj priamo na Ukrajine. Dôležité je pre nás prinášať overené fakty, pravdivé a neskreslené informácie a hlavne nešíriť hoaxy. Tešíme sa zo spolupráce so spoločnosťou Antik Telecom, pretože našim cieľom je aby všetci ľudia mali prístup k overeným informáciám,“ Michal Maruška, COO Ringier Slovakia Media.

Sekcia Dianie na Ukrajine je k dispozícii iba prostredníctvom set-top boxov Antik Nano3 a Antik Mini3, bez rozdielu o akú TV službu sa jedná. Prístup k nej majú klienti v službách IPTV v optických sieťach, prostredníctvom AntikTV cez verejný internet a satelitnej služby AntikSat. Živé TV vysielanie je dostupné bez mesačných poplatkov a obsahuje programy UA TV, Nickelodeon Ukraine  Pluto TV, Kanal 5 Ukraina, Ukraina 24 International (EN verzia), Inter TV, 1 plus 1 International, Ukraina 24, TV5. TV Rada, Current Time, Espreso TV a vysielanie UA Radio. Spravodajstvo preberané od spoločnosti Ringier Slovakia je každodenne aktualizované o nové informácie o konflikte v podobe textov a fotografií.

V samostatných aplikáciách Antik TV (Smart TV, Apple TV, smartfónoch či tabletoch) sekcia Dianie na Ukrajine aktuálne dostupná nie je. Pre týchto užívateľov pribudli v kanálovej mape iba stanice Nickelodeon Ukraine Pluto TV a Current Time, ktoré sú súčasťou najnižších balíkov. Prístup k ním tak majú všetci.

Mohlo by vás ešte zaujímať